Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Hvala telefunken. Upam da te ne bomo razočarali in bomo letost še bolj zabiti kot generacija pred nami. Drugače pa tale angleščina, preveč lahko. Pol ure se dolgočasm notri, profesor me pa čudno gleda.
Jaz sem hodil na splošno gimnazijo. Če boš šel naprej kakšno računalništvo, boš imel še več takšnega programiranja na papir. Najbolj glupo pa je pisat v zbirniku
Drugače pa najbolj pomaga vaja. Recimo če rešuješ stare maturitetne pole pri tem predmetu, boš pomoje še najbolj odnesel.
ko smo ravno pri maturi.. mene drugo leto čaka matura iz informatike... pa me zanima če je tukej kdo k obvlada program al karkol pač to je "Phyton"... ? kaj lahko sploh pričakujem od tega čuda in ali je ful zaje*ano za zakapirat...?
Jaz sem bil pa preveč priden pa mam jesenski rok mature.
Bravo jaz.... itak se mi je že prej zavleklo šolanje zarad razlogov ki jih ne bi razlagal tu gor, zdej pa še popravni iz matematike.
MA rajš ne bi govoril kaj se je vse letos dogajalo pri matematiki. Če ti povem da ma od 25 dijakov, 11 ljudi popravni kaj praviš na to? Pa so to dijaki ki so skozi vsa leta meli v gimnaziji matematiko 3 ali pa 4.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.