Sem proti temu da taki ljudje letijo v busines clasu (tudi Rode je rad taka ptica, la ne govorim striktno o avionih, ampak o ostalem razkosju ki mi ni vsec)), si pa bil se precej mlad ko si letel z njo v istem letalu (mrtva ze skoraj 20 let)
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
nekdo, kateri si SAM ZASLUŽI KARTO! in jo kupi s svojim denarjem!
nekdo ki pa živi od prispevkov revnih, hoče delati za revne naj se tudi obnaša skromno...
seveda tebi je normalno da si pač privošči cerkev marsikaj knede...
tudi otroke kakšen župnik...
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Vidiš, takšne izjave pa dokazujejo, da satan obstaja.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Res je. Denar nemenjen njenim bolnikom, kot ga je prekanalizirala drugam, ter uživanje v trplenju njenih pacjentov res ne sme ostati brez potrdila. Zlagan primer čudeža, ki je pogoj za svetnika je pa čisto v stilu cerkve
Torej, če je satan, je tud Bog.
Bom bolj natancen ker je prejsnji post dejansko zavajujoc: prvoosebno sem videl itinerarije potovanj, za enega fotke iz aviona. Ostalo je tako kot sem napisal: verjel sem v to da so bili free upgradei (niti ni izkljuceno da je bila cela karta free) in ko sem to svoje mnenje povedal mi je omenjeni znanec pricel razlagati o njeni necimrnosti. Da bi skupaj z njo okoli letal sva si pa po letih dejansko prevec narazen.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sem proti temu da taki ljudje letijo v busines clasu (tudi Rode je rad taka ptica, la ne govorim striktno o avionih, ampak o ostalem razkosju ki mi ni vsec)), si pa bil se precej mlad ko si letel z njo v istem letalu (mrtva ze skoraj 20 let)
Če si je kdo SAM zaslužu karto, si jo je to Mati Tereza. A zdaj, ker za svoje požrtvovalno in humanitarno delo ne zahteva plačila, to zate pomeni, da si ne zasluži luksuznega preveoza? Že tako zastonj celo življenje dela in se razdaja, naj pa še peš bosa hodi knede?Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
nekdo, kateri si SAM ZASLUŽI KARTO! in jo kupi s svojim denarjem!
nekdo ki pa živi od prispevkov revnih, hoče delati za revne naj se tudi obnaša skromno...
seveda tebi je normalno da si pač privošči cerkev marsikaj knede...
tudi otroke kakšen župnik...