massi pa partizani

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Eh, sicer bo to moj zadnji post v tej temi, pol si pa misli kar češ.

One hit wonder ali ne, vzgojil je smučarko, katera bo presegla vse dosedanje rekorde med moškimi in ženskami tekmovalci in tekmovalkami. Koliko "uspešnežev" bi lahko še vzgojil, pa ne jaz ne ti ne bova vedela. Marsi kaj pove že odnos ostalih tekmovalcev v slovenski reprezentanci (pred sezono so se slo. smučarji umaknili z smučišča zaradi slabih vremenskih razmer, medtem ko je Tina vztrajala do konca), tko da prav neki hudi talenti niso (vsaj do sedaj se niso preveč izkazali razen redkih svetlih momentov če štejemo za uspeh uvrstitev med prvih 10)

Uglavnem še enkrat, kar je pokazal Masi, ni naš "strokovni tim" nikoli v zgodovini pa se lahk še tako kurčimo in prepričujemo da ni res. Opisano na kratko TRMA IN PERFEKCIONIZEM.

In to kar se je danes dogodilo baje ni bil osamljen incident tako da.......

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Citat:
Uporabnik warpaint pravi:
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:

Dej nehej se smešit z takšnimi izjavami.

Vsa slovenska Ski reprezentanca, ni v vsej zgodovini premogla česa podobnega kot sta Tina in Massi. Pa še njima je uspelo šele potem ko sta se distancirala od našega cirkusa, kateremu pravimo smučanje.

Dej probej še enkrat prebrat moj drugi odstavek. Če gre?

Še enkrat, pa preberi bolj počasi........... OK

Kaj ima veze koliko smučark je masi "vzgojil". Zadosti je ena. Z to eno je naredil več kot bo naše alpsko smučanje v 100 letih.
Da ne omenjam, da je naša smučarska zveza "vzgajala" Tino v njenih "najboljših" letih, kjer je bila samo še ena iz sivine, in bi tam 100% tudi ostala (brez približno takšnih uspehov kot jih ima danes), če je nebi odrešil Masi.
Tudi talent brez pravega vodstva ostane samo talent, in se nikoli ne razvije v nekaj več (večkrat dokazano v naših reprezentancah)

Tko da jokaste lahk kolk hočete, vendar je italjanček pokazal vsem slovenskim strokovnjakom kako se stvari streže.

In ja tudi jaz bi Kunca po zobeh, če bi mi mešal štrene v tako ključnih momentih.

Kar daje Masiju pravico, da tudi pohabi koga, ki mu stopi na pot ali žulj. Bravo preko trupel, to je rešitev.

A nisi ravno ti ponujal Kuncu 1000€ k oškodnini, če bi Massija na gobec?

Jebena dvojna merila.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.680
2.415
113
Pomurje
Pravo zgodbo bo vedel povedat le kakšen nevtralen opazovalec-sponzor.
Verjetno, če je pameten, se je ta sponzor že odločil, da od.jebe vse po vrsti z vso SZS in Tino na čelu.

Ta odvetnik ni nek verodostojen osebek. Čudi me, da se tudi po odhodu Lovšeta, stvari ne obračajo na bolje. Masi je rekel da bo vse ok ko odide Lovše, štukarija pa je ostalo in Masi tudi. Čudno.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Eh, da ne boš mislil da se obremenjujem s tem prepirom.
hysterical-1.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.680
2.415
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Citat:
Uporabnik warpaint pravi:
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:

Dej nehej se smešit z takšnimi izjavami.

Vsa slovenska Ski reprezentanca, ni v vsej zgodovini premogla česa podobnega kot sta Tina in Massi. Pa še njima je uspelo šele potem ko sta se distancirala od našega cirkusa, kateremu pravimo smučanje.

Dej probej še enkrat prebrat moj drugi odstavek. Če gre?

Še enkrat, pa preberi bolj počasi........... OK

Kaj ima veze koliko smučark je masi "vzgojil". Zadosti je ena. Z to eno je naredil več kot bo naše alpsko smučanje v 100 letih.
Da ne omenjam, da je naša smučarska zveza "vzgajala" Tino v njenih "najboljših" letih, kjer je bila samo še ena iz sivine, in bi tam 100% tudi ostala (brez približno takšnih uspehov kot jih ima danes), če je nebi odrešil Masi.
Tudi talent brez pravega vodstva ostane samo talent, in se nikoli ne razvije v nekaj več (večkrat dokazano v naših reprezentancah)

Tko da jokaste lahk kolk hočete, vendar je italjanček pokazal vsem slovenskim strokovnjakom kako se stvari streže.

In ja tudi jaz bi Kunca po zobeh, če bi mi mešal štrene v tako ključnih momentih.

Kar daje Masiju pravico, da tudi pohabi koga, ki mu stopi na pot ali žulj. Bravo preko trupel, to je rešitev.

A nisi ravno ti ponujal Kuncu 1000€ k oškodnini, če bi Massija na gobec?

Jebena dvojna merila.

Vzrok za incident je Kunc. Posledice jaz osebno pripisujem Masiju.
Dvojna merila? Ne.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Ne vem, pa tudi ti ne veš. Se Massi ni razburil opravičeno?

Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Čakam junaka, ki bo trdil, da je zaradi slabe radijske zveze bila ob zlato odličje.

"Po Kunčevi krivdi Tina brez ključnih informacij"
"Incident se je zgodil, ko se je Andrea Massi po stresnem dnevu usedel v hotelsko jedilnico. Takrat se mu je približal Mitja Kunc in ga začel nagovarjati, provocirati in si izmišljati izgovore za svoje nerazsodno početje. Dobro je namreč vedel, kdaj štarta Tina in kateri kanal njena ekipa uporablja, zato izgovarjanje ne pride v poštev. Ključne informacije torej do Tine po krivdi Mitje Kunca niso prišle in morala je štartati brez njih," je v sporočilu za javnost zapisal Damijan Terpin, odvetnik ekipe Team to aMaze.

Zaradi Kunca je bila ob zlato....
grims-1.gif

zmaga.gif

"Massijev odziv pričakovan"
V nadaljevanju piše: "Namesto da bi Vlado Makuc počakal na ustrezen trenutek miru in sam opravil nalogo, ki mu po funkciji pripada, je k Massiju v neprimernem času poslal Kunca, ki pa je na Massijeve utemeljene očitke začel osorno odgovarjati. Kunc je Massija poslal nekam in ga začel provocirati, naj pride ven. Sledilo je prerivanje in neprimerne besede. Poudariti je treba, da je bila Massijeva besedna reakcija povsem pričakovana, saj ga še zdaj nekateri zmerjajo z italijanskim fašistom."

Citat:
Uporabnik softi pravi:
tole je zrelo za ovadbo. policiji, JRM, širjenje nestrpnosti.

zmaga.gif

mene se zmerj s cefurjem ze 20 let.
kle ste tut dost aktivni s tem. pa posiljanjem na vlak.

a mi da to pravico za naredim pizdarijo naslednju, k mi rece cefur?

hgard

Guru
22. jul 2007
4.099
590
113
Makuc pravi, da so napetosti med Tinino ekipo in ostalim delom reprezentance že dalj časa. Skratka bilo je samo vprašanje časa, kdaj bo postalo fizično. Kanali niso niti pomembni, lahko bi bili tudi preslani makaroni
smile-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
a ti si čefur? ni vidt na sliki. precej dobr govoriš slovensko, respekt
zmaga.gif

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Vse to dokazuje, da smo pač hlapčevski narod. Uspeh pri nas ni vrednota. Takoj, ko ga dosežeš ti že mečejo polena pod noge. Nevoščljivost in obrekovanje sta pa nekaj, kar je vsem domače. Tu vas je 80% pametnih kot, da bi bili zraven. Verjamete besedam tistih, ki so prvi rjuli preko medijev. Me spominja še na kaj...

Drugače pa upam, da veste (vi vsi široko razgledani), da partizani niso nekaj slovenskega, so nekaj širšega ... poglejte pomen te besede.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.840
141
63
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Ne vem, pa tudi ti ne veš. Se Massi ni razburil opravičeno?

Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Čakam junaka, ki bo trdil, da je zaradi slabe radijske zveze bila ob zlato odličje.

"Po Kunčevi krivdi Tina brez ključnih informacij"
"Incident se je zgodil, ko se je Andrea Massi po stresnem dnevu usedel v hotelsko jedilnico. Takrat se mu je približal Mitja Kunc in ga začel nagovarjati, provocirati in si izmišljati izgovore za svoje nerazsodno početje. Dobro je namreč vedel, kdaj štarta Tina in kateri kanal njena ekipa uporablja, zato izgovarjanje ne pride v poštev. Ključne informacije torej do Tine po krivdi Mitje Kunca niso prišle in morala je štartati brez njih," je v sporočilu za javnost zapisal Damijan Terpin, odvetnik ekipe Team to aMaze.

Zaradi Kunca je bila ob zlato....
grims-1.gif

zmaga.gif

"Massijev odziv pričakovan"
V nadaljevanju piše: "Namesto da bi Vlado Makuc počakal na ustrezen trenutek miru in sam opravil nalogo, ki mu po funkciji pripada, je k Massiju v neprimernem času poslal Kunca, ki pa je na Massijeve utemeljene očitke začel osorno odgovarjati. Kunc je Massija poslal nekam in ga začel provocirati, naj pride ven. Sledilo je prerivanje in neprimerne besede. Poudariti je treba, da je bila Massijeva besedna reakcija povsem pričakovana, saj ga še zdaj nekateri zmerjajo z italijanskim fašistom."

Citat:
Uporabnik softi pravi:
tole je zrelo za ovadbo. policiji, JRM, širjenje nestrpnosti.

zmaga.gif

mene se zmerj s cefurjem ze 20 let.
kle ste tut dost aktivni s tem. pa posiljanjem na vlak.

a mi da to pravico za naredim pizdarijo naslednju, k mi rece cefur?

A se nisi preimenoval v "zamejec"
sprasujem se.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
One hit wonder ali ne, vzgojil je smučarko, katera bo presegla vse dosedanje rekorde med moškimi in ženskami tekmovalci in tekmovalkami.

ničesar ni vzgojil. Bil je na pravem mestu ob pravem času... rabiš met samo še nabrit jezik za menedžerja in dobrega tiča za kontroliranje Tine...to je pa vse kar očitno on ima. Vse ostalo za zmage ima Tina.

Kar se pa tiče, da je najboljša smučarka na svetu...to niti približno ni res! Res je najboljša letos. Najboljša vseh časov pa zdaleč od tega
wink-1.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.680
2.415
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Vse to dokazuje, da smo pač hlapčevski narod. Uspeh pri nas ni vrednota. Takoj, ko ga dosežeš ti že mečejo polena pod noge. Nevoščljivost in obrekovanje sta pa nekaj, kar je vsem domače. Tu vas je 80% pametnih kot, da bi bili zraven. Verjamete besedam tistih, ki so prvi rjuli preko medijev. Me spominja še na kaj...

Drugače pa upam, da veste (vi vsi široko razgledani), da partizani niso nekaj slovenskega, so nekaj širšega ... poglejte pomen te besede.

Prav dobro se spominjam lanske sezone, ko Tina ni bila tako briljantna kot je letos. Kako se je popljuvalo njo, serviserja in Masija ko je rekel, da je ne bo na Lisico v Maribor.
Zdaj ko so pa trdo prigarani uspehi tu, pa si kar obe oči pokrijemo, ko nekdo nekoga hoče pretepst in ga zmerja na prav kmečki način.

Mislim, da delate krivico Kuncu. Srž problema ni Kunc, ampak vodje SZS in nevzgojeni kmet Masi.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
zmaga.gif
Da ne boš v rit zlezel temu......čefurju! Hlapec!
Ni vidt na sliki!? Wtf....
In respect, da dobr govori slovensko!? Wtf... Si ga že slišal, ima naglasak al je brez? Če pa komentiraš njegovo slovnico in pravilno pisanje, pa ti tud bog ne more več pomagat....

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
zmaga.gif
Da ne boš v rit zlezel temu......čefurju! Hlapec!
Ni vidt na sliki!? Wtf....
In respect, da dobr govori slovensko!? Wtf... Si ga že slišal, ima naglasak al je brez? Če pa komentiraš njegovo slovnico in pravilno pisanje, pa ti tud bog ne more več pomagat....
Jah, vsi zamejci imajo kak naglas. Recimo korošci pogrkujejo, primorci po italjansko pojejo, porabci e-kajo (MEngEšvaroš, naprimer) itd.
on topic: Jaz dam Masiju prav - kaj koji k. majo za vpadat v frekvenco? Masiju bi predlagal, naj na vse svoje vokitokije nalepi nalepko "Sovražnik prisluškuje!" (jih imam še nekaj na zaolgi še iz časov tretje svetovne vojne, pardon, vojne za Slovenijo). Ker človek ima res občutek, da SZS a-Maze timu vsake toliko fukne klaftro polen pod noge (slučaj, da je bil lani dan pred tekmo v Kranjski gori Lovše brihten?).

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
sem že zlezel, rit ima čisto, nobenih polipov, videti je da redno odvaja. Ampak glede na tvoj žolčni odziv bi rekel, da si ti tisti ki ima hude prebavne motnje. Pa verjetno tudi motnje v možganih.

A če ima naglasak in vseeno govori lepe slovenske besede, ali pa se vsaj trudi je zate potem on nekaj manjvrednega? Tale odgovor bi pa rad slišal.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
One hit wonder ali ne, vzgojil je smučarko, katera bo presegla vse dosedanje rekorde med moškimi in ženskami tekmovalci in tekmovalkami.

ničesar ni vzgojil. Bil je na pravem mestu ob pravem času... rabiš met samo še nabrit jezik za menedžerja in dobrega tiča za kontroliranje Tine...to je pa vse kar očitno on ima. Vse ostalo za zmage ima Tina.

Kar se pa tiče, da je najboljša smučarka na svetu...to niti približno ni res! Res je najboljša letos. Najboljša vseh časov pa zdaleč od tega
wink-1.gif

Pa daj ne bluzi. Itak ne rabijo športniki trenerjev. Vse znajo sami. Zato je Tina blestela tudi prej, ko so jo vodili elitni trenerji SZS.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Edino kar je res, je to, da se Kunc ne bi smel mesat v zensko tekmo, sploh pa ne po radijski zvezi, ce je trener moske ekipe.
Ze sama pojava tam je Massiju dvignila pokrovko, potem je pa se po radijski zvezi drekal in je počilo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Počlo je šele potem. Pa še o tem so tri plati zgodbe. Najprej se je o neki grozni večerji razlagalo. Zdaj pa samo o tem, da se je pač zgodba v jedilnici hotela zgodila in glede na to, da je imel Massi še pancerje gor, nekega glamurja verjetno ni moglo bit.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.