Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Citat:
Uporabnik warpaint pravi:
Brez zamere, ampak Massija težko označiš kot izjemnega trenerja. Ma poc in je naletu na Tino, ona je izjemna smučarka in skupaj res izjemno uspešno delujeta. Vse izjemno.
Za izjemnega trenerja pa bi, vsaj za moj okus, rad videl precej več izjemno uspešnih smučarjev/smučark, ki bi uspehe dosegali pod njegovim vodstvom.
Dej nehej se smešit z takšnimi izjavami.
Vsa slovenska Ski reprezentanca, ni v vsej zgodovini premogla česa podobnega kot sta Tina in Massi. Pa še njima je uspelo šele potem ko sta se distancirala od našega cirkusa, kateremu pravimo smučanje.
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Dej nehej se smešit z takšnimi izjavami.
Vsa slovenska Ski reprezentanca, ni v vsej zgodovini premogla česa podobnega kot sta Tina in Massi. Pa še njima je uspelo šele potem ko sta se distancirala od našega cirkusa, kateremu pravimo smučanje.
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Jaz osebno bi Kuncu dal 1000€ za odškodnino, če bi Masija na gobec. Škoda, ker ga ni.
Pič.ke ene, res ste brez ponosa.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ata Kostelic je rokometni trener v osnovi, ata Williams se je pa osnov tenisa ucil iz knjig.
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Tipično slovensko, zdaj se moramo ukvarjat z nekim drekom, namesto, da bi se ukvarjali z bistvom. In bistvo je, da je Massi izjemen trener, Kunc pa turist. rezultati govorijo vse. In turist očitno iz foušije nagaja boljšim od sebe.
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Jaz osebno bi Kuncu dal 1000€ za odškodnino, če bi Masija na gobec. Škoda, ker ga ni.
Pič.ke ene, res ste brez ponosa.
Pojasniš zakaj tako mnjenje? Kaj ima tu ponos itd...
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
sramota za to ekipi Tine Maze. Vesel bi bil, če bi zamenjala barve in nastopala pod Hrvaško zastavo... briga me, kar se tiče mene je ona živa sramota kar se tiče svojega odnosa... o Massiju je pa itak škoda besed
priznam da je dobra smučarka, vse ostalo je pa poden
To slovencev ne briga, glavno da je "naša", pa da si lahko zasluge pišejo za uspehe in se tako boljše počutijo, pa čeprav spremljajo samo s kavča. Če bi to zganjali avstrijci ali nemci bi že bli najslabši ljudje na svetu, ampak ker je slovenka seveda to nič ni.
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Tipično slovensko, zdaj se moramo ukvarjat z nekim drekom, namesto, da bi se ukvarjali z bistvom. In bistvo je, da je Massi izjemen trener, Kunc pa turist. rezultati govorijo vse. In turist očitno iz foušije nagaja boljšim od sebe.
Massi ni dober trener, Tina je iz pravega testa... Massi je samo dober oportunist, ki poleg biznisa zraven še nateguje Tino v vseh pogledih. Kunc je dober smučar, če tega ne veš se raje ne oglašaj, ker očitno ne poznaš smučarske scene in ti je podatek, da je nekdo dober smučar znano samo na podlagi medalj.
Massi je samo dober poslovnež, pravi čas je zavohal kjer je potencial in se je priliznil zraven, zraven dobrega materiala je lahko vsak podjetnik in manager, ker se roba sama od sebe trži in prodaja. Zna mora samo še obračati ljudi okoli sebe, nekaj podobnega kot je počel Hitler.
Citat:
Tina po aferi Frekvenca: "Vlado, poskrbi za svojo štalo"
Citat:
Kunc: Napadel me je kljub iskrenemu opravičilu
Mitja Kunc je šokiran in presenečen. Za Val 202 je povedal: "Na kosilu sem se mu človeško opravičil, res iskreno, celo dvakrat, nakar me je začel žaliti, da sem turist, da sem outsider in ne vem kaj vse. Glede na to, da je bila polna jedilnica, sem ga vprašal, če greva ven, a je on verjetno pomisli, da se hočem z njim fizično obračunati. Naenkrat je sunkovito vstal, bil je še v smučarskih čevljih, in me potegnil za rokav. Roko sem mu umaknil, nakar se je opotekel in me udaril. Z mano je začel fizično obračunavati. Sam sem se le branil. Ne glede na to, kakšen gospod je Andrea Massi, se na tak nivo nisem nameraval spuščati. Tega od njega nisem pričakoval. Resnično mi je žal tega dogodka. Namesto da bi gospod Massi užival v uspehih, za katere je zaslužen, se dogajajo take stvari."
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
lej, suma sumarum je dejstvo to, da se že na vaški-kmečki ravni tako NE POGOVARJA in se tako NE REŠUJE KONFLIKTOV. In to, kar se gre ta špagetar in Tinina ekipa gre preko vseh kulturnih normalnih meja.... stalno imajo neke spore in kregarije z VSEMI, ne samo s smučarsko zvezo, ampak čisto z vsakim faking udeležencem smučanja, skoraj da ne tudi z gledalci!
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Vi se res ne zavedate ob kakšen trenutku se je to zgodilo. Če bi bilo na treningu, bi se samo smejali.
Če bi bil jaz Massi, bodi prepričan, da bi te tudi napizdil ko vola.