Citat:
Uporabnik tomi pravi:
to me ne moti, se zgodi in pač sanirajo, to je nesreča, to da mečejo stvari po tleh in nosij olje v plastenkah od radenske je pa preprosto šalbajzerizem
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Ne pade samo guma. Še v VW fabrki odbijejo vogal avta, ga popravijo in še vedno prodajo kot novega.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
zaradi ene praske pa res ne pričakujem da avto prodajo kot karamboliran, ker ti si pisal kot da se z novimi dogajajo nesreče pri 50 kmh
in kaj če so vrata barvana ? slovenci smo res unikum na tem področju
Citat:
Uporabnik jello pravi:
1. Piše se litrski, brez e (in brez j).
2. A ni v resnih servisih prepovedano strankam firbcat po delavnici? Da bi mi nekdo gledal zraven ko menjam olje bi mu nalašč kaj zajebal. Ali vsaj udaril dodatno postavko izobrazevanje 1 uro po 80 eur.
Citat:
Uporabnik jello pravi:
1. Piše se litrski, brez e (in brez j).
2. A ni v resnih servisih prepovedano strankam firbcat po delavnici? Da bi mi nekdo gledal zraven ko menjam olje bi mu nalašč kaj zajebal. Ali vsaj udaril dodatno postavko izobrazevanje 1 uro po 80 eur.
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Ne vem kaj bi nekdo, ki vse zna bolje, ceneje, hitreje in več potem sploh iskal na uradnem servisu? Aja, imel bi štempelj, samo ne po "VW" ampak po "eurospin" ceni.
Imam alergijo na brihtole. Če si k meni pripeljal na servis mi pusti da naredim, če misliš da bi moral drugače pa se ti rade volje umaknem. Zapeljem gajbo nazaj na dvorišče in izvoli, sploh ni nobenega problema.
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Medtem ko te tako skrbi zame si sam staknil alergijo name.
Sam sebe iz zasede se temu reče.
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Ne vem zakaj bi te moje pisanje tako motilo (vidim da prav ne moreš pozabit), če se nebi našel v njem. Ne si toliko gnat k srcu, vsak ima pač določen hendikep. Moja šibka točka je to da se na osebnem nivoju oftopic pogovarjam z retardi. Večji kot je retard večje veselje imam s tem.