marze pri prodajalcih novih avtomobilov?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.586
9.812
113
40
MB
to me ne moti, se zgodi in pač sanirajo, to je nesreča, to da mečejo stvari po tleh in nosij olje v plastenkah od radenske je pa preprosto šalbajzerizem

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
to me ne moti, se zgodi in pač sanirajo, to je nesreča, to da mečejo stvari po tleh in nosij olje v plastenkah od radenske je pa preprosto šalbajzerizem

Te ne moti?? Dvomim da popravijo cel avto, da izgleda tudi barva POVSOD ok, ampak popravijo le razbiti del. Potem pa ko bi ga ti prodajal in bi ti kdo pogledal s tisto napravo, ki ti kaže koliko je barve gor bi prišlo do razlike, pa čeprav ti nisi avta nikoli poškodoval in ti bi tako zbil ceno. Če ga razbijejo in popravijo naj ga ne prodajajo kot novega! Če pa ga že hočejo prodati kot "novega" naj napišejo da je bil že razbit in kaj je bilo razbito in temu primerno znižajo ceno...ampak itak se tega ne bo storilo...

PS: Tako so mojega očeta na.je.ba.li, ko je kupil avto, potem pa ga hotel dati noter, da se ne bi zafrkaval s prodajo preko avto.neta...
So mu rekli da je bil avto na obeh straneh (vrata) popravljen, čeprav on sam ni imel NIKOLI razbitih vrat oz. jih ni nikoli popravljal...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.586
9.812
113
40
MB
zaradi ene praske pa res ne pričakujem da avto prodajo kot karamboliran, ker ti si pisal kot da se z novimi dogajajo nesreče pri 50 kmh
smile-1.gif

in kaj če so vrata barvana ? slovenci smo res unikum na tem področju
smile-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Ne pade samo guma. Še v VW fabrki odbijejo vogal avta, ga popravijo in še vedno prodajo kot novega.

Poznam modela, ki mi je pravil, da so v Slo imeli najraje take BMWje. Zgleda so nemci že vedli kerim ponudit take avte, da so jih zrihtali in prodali kot nove.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
zaradi ene praske pa res ne pričakujem da avto prodajo kot karamboliran, ker ti si pisal kot da se z novimi dogajajo nesreče pri 50 kmh
smile-1.gif

in kaj če so vrata barvana ? slovenci smo res unikum na tem področju
smile-1.gif

A misliš da se špara z avti, ko so na transportu po raznih lukah?
smile-1.gif

Sej niti ni važno s kakšno hitrostjo se zgodi nesreča, samo ne potem prodajat avta kot da je nov oz. nekaramboliran...
Vsak avto je pregledan kar nekajkrat preden gre v salon, torej naj napišejo nekaj v smislu rahlo karamboliran ali pa da je bilo karkoli popravljeno...ali pa naj direkt dajo nižjo ceno...

jello

Guru
22. sep 2008
10.157
3.881
113
1. Piše se litrski, brez e (in brez j).
2. A ni v resnih servisih prepovedano strankam firbcat po delavnici? Da bi mi nekdo gledal zraven ko menjam olje bi mu nalašč kaj zajebal. Ali vsaj udaril dodatno postavko izobrazevanje 1 uro po 80 eur.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik jello pravi:
2. A ni v resnih servisih prepovedano strankam firbcat po delavnici? Da bi mi nekdo gledal zraven ko menjam olje bi mu nalašč kaj zajebal. Ali vsaj udaril dodatno postavko izobrazevanje 1 uro po 80 eur.

Res si as. NOT

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.338
9.572
113
EU
Citat:
Uporabnik jello pravi:

Dodatno izobraževanje. Khm..kvečjemu jih lahko jaz izobražujem.
evil.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.157
3.881
113
Ne vem kaj bi nekdo, ki vse zna bolje, ceneje, hitreje in več potem sploh iskal na uradnem servisu? Aja, imel bi štempelj, samo ne po "VW" ampak po "eurospin" ceni.

Imam alergijo na brihtole. Če si k meni pripeljal na servis mi pusti da naredim, če misliš da bi moral drugače pa se ti rade volje umaknem. Zapeljem gajbo nazaj na dvorišče in izvoli, sploh ni nobenega problema.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Ne vem kaj bi nekdo, ki vse zna bolje, ceneje, hitreje in več potem sploh iskal na uradnem servisu? Aja, imel bi štempelj, samo ne po "VW" ampak po "eurospin" ceni.

Imam alergijo na brihtole. Če si k meni pripeljal na servis mi pusti da naredim, če misliš da bi moral drugače pa se ti rade volje umaknem. Zapeljem gajbo nazaj na dvorišče in izvoli, sploh ni nobenega problema.

Pazi, da ne stakneš še alergije na samega sebe.

jello

Guru
22. sep 2008
10.157
3.881
113
Medtem ko te tako skrbi zame si sam staknil alergijo name.

Sam sebe iz zasede se temu reče.

jello

Guru
22. sep 2008
10.157
3.881
113
Ne vem zakaj bi te moje pisanje tako motilo (vidim da prav ne moreš pozabit), če se nebi našel v njem. Ne si toliko gnat k srcu, vsak ima pač določen hendikep. Moja šibka točka je to da se na osebnem nivoju oftopic pogovarjam z retardi. Večji kot je retard večje veselje imam s tem.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Ne vem zakaj bi te moje pisanje tako motilo (vidim da prav ne moreš pozabit), če se nebi našel v njem. Ne si toliko gnat k srcu, vsak ima pač določen hendikep. Moja šibka točka je to da se na osebnem nivoju oftopic pogovarjam z retardi. Večji kot je retard večje veselje imam s tem.

Narobe sklepaš, mene nič ne moti.