martin strel na HISTORY-ju

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Ja ampak denar je dobil na način MurkoTM, takim revežem ravno ne zavidam zato ker sam nikoli nebi hotel biti v njihovi koži. Torej njegov svet in moj svet (in tudi svet večine ljudi) sta popolnoma različna.

Konkreten primer. On bi šel in preplavat ljubljansko kanalizacijo po celi dolžini za 10k EUR, meni lahko daš miljon pa ne bom šel plavat v drek!
evil.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
A poznaš basen o lisici in kislem grozdju?

Poznam, ampak konkretno ne gre za tole. Sam nimam nič proti Strelu, precej ljudi ga pa sovraži ... enako kot sovraži Damjana Murkota ali pa Lady Gaga. Sovražijo jih zaradi "kislega grozdja". Meni pa se zdi da je pot vseh teh ljudi precej bolj zahtevna kot si povprečen človek zamišlja in predvsem za razliko od malega človeka imajo oni pamet in moč da hranijo ovce od katerih dobivajo denar. Torej dejansko so SPOŠTOVANJA vredne osebe.

Ampak kot rečeno, sam nisem tip človeka ki bi hotel biti kloven zato da bi imel denar, tako da mi za Strelovo bogastvo čisto dol visi oz. nebi nikoli šel po njegovi poti. Torej ne gre za zavidanje osebi ampak za pomilovanje osebe!

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.569
5.131
113
Strel je pokazal, kako se stvari streže do konca. Iz nečesa (iz sebe) je naredil zgodbo. Ni nujno, da gre na začetku za jedrsko fiziko.
Slovenci smo precej zavrti in nesposobni. Ne vem ali je to lastnost Slovanov ali lastnost vzhodnega bloka. Imamo dovolj veliko količino nekih izumov, ne znamo pa narediti zgodbe do konca. Konec koncev moraš trg "vzgojiti", da začne uporabljati denimo gozdno sranje kot "biomaso" za ogrevanje namesto plina, kot so zgodbo naredili naši severni sosedje. Ni dovolj narediti peči na pirolizo. To je 5%. Strel se zna spraviti v vodo. To je bilo 5%. Potem pa je prišel do 100%.
Američani smatrajo industrijo zabave kot vsako drugo industrijo. Če si sposoben v tem, si pomemben. Ni pomilovanja v smislu Murko TM. Glavno je ali si naredil celotno zgodbo, ki gre v promet. Mi se pa sekiramo, če je to sploh "primerno" za nas... Ker smo mi nekaj več... Druga Švica so včasih rekli...
Dober klovn je spoštovan človek, Utiševalec pa je eden izmed mnogih povprečnežev.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
A poznaš basen o lisici in kislem grozdju?

Poznam, ampak konkretno ne gre za tole. Sam nimam nič proti Strelu, precej ljudi ga pa sovraži ... enako kot sovraži Damjana Murkota ali pa Lady Gaga. Sovražijo jih zaradi "kislega grozdja". Meni pa se zdi da je pot vseh teh ljudi precej bolj zahtevna kot si povprečen človek zamišlja in predvsem za razliko od malega človeka imajo oni pamet in moč da hranijo ovce od katerih dobivajo denar. Torej dejansko so SPOŠTOVANJA vredne osebe.

Ampak kot rečeno, sam nisem tip človeka ki bi hotel biti kloven zato da bi imel denar, tako da mi za Strelovo bogastvo čisto dol visi oz. nebi nikoli šel po njegovi poti. Torej ne gre za zavidanje osebi ampak za pomilovanje osebe!

Kako lahko hkrati spoštuješ in pomiluješ isto osebo?
Murko je neprimerljiv - lokalni wannabe

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:
Pred leti, ga je izzival na plavalni dvoboj Sašo Hribar (voditelj, novinar..) Uganite, kdo je zmagal
čakaj ampak tisto je bilo plavanje na hitrost.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Dober klovn je spoštovan človek, Utiševalec pa je eden izmed mnogih povprečnežev.

Dober klovn je še vedno klovn.

Recimo na vaški veselici se lokalnemu "posebnežu" da kišto pira če naredi eno neumnost (recimo da gre nag na plesišče in prime najlepšo vaško deklino za rit). On seveda naredi, dobi kišto pira in je srečen ... 1. ker je pomemben, 2. ker jo dobil zastonj pir 3. ker je prijel najboljšo babo za rit. Zbrana pivska družba in 80% ostalih udeležencev je pa tudi vesela ker so se narežali do solz in koštalo jih je samo eno gajbo pira. 10 ljudi ki imajo moralo se zgraža in jezi ker so si privoščili reveža, 10% ljudi je pa jeznih ker niso oni tisti ki so dobili pir.

No vsak normalen človek ne more zavidat vaškemu posebnežu, čeprav hej on v svojem svetu se ima prav fino. Torej drugače gledano je tudi on nategnil vse po vrsti saj je z nič dela dobil gajbo pira!
grims-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:
Pred leti, ga je izzival na plavalni dvoboj Sašo Hribar (voditelj, novinar..) Uganite, kdo je zmagal

Si hotel reči da je bilo tisto plavanje ne pa splavarjenje?!
cheer.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:

Si hotel reči da je bilo tisto plavanje ne pa splavarjenje?!
cheer.gif
no ja splavarjnje gor ali dol. vseeno pa bo v zgodovini ostal kot plvalec in gotovo več časa kot murko pevec...
meni je fajn. nič mi ni vzel nič mi ni dal samo včasih se na njegov račun malo posmejem.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.749
9.962
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Strel je pokazal, kako se stvari streže do konca. Iz nečesa (iz sebe) je naredil zgodbo. Ni nujno, da gre na začetku za jedrsko fiziko.
Slovenci smo precej zavrti in nesposobni. Ne vem ali je to lastnost Slovanov ali lastnost vzhodnega bloka. Imamo dovolj veliko količino nekih izumov, ne znamo pa narediti zgodbe do konca. Konec koncev moraš trg "vzgojiti", da začne uporabljati denimo gozdno sranje kot "biomaso" za ogrevanje namesto plina, kot so zgodbo naredili naši severni sosedje. Ni dovolj narediti peči na pirolizo. To je 5%. Strel se zna spraviti v vodo. To je bilo 5%. Potem pa je prišel do 100%.
Američani smatrajo industrijo zabave kot vsako drugo industrijo. Če si sposoben v tem, si pomemben. Ni pomilovanja v smislu Murko TM. Glavno je ali si naredil celotno zgodbo, ki gre v promet. Mi se pa sekiramo, če je to sploh "primerno" za nas... Ker smo mi nekaj več... Druga Švica so včasih rekli...

zmaga.gif

13. jul 2011
2.677
626
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz

Martin Strel se na vse skupaj požvižga. Živi v Arizoni, kjer ima v lasti nekaj hiš, in ima denarja, kot ga povprečni Slovenec ne bo videl. Ni slabo za "hlod".

Če to pomeni, da za svoje "podvige" ne bo več iskal sponzorstva državnih firm, mi je čisto ok.

Pa na supervizorju vidim, da tudi ne hodi več po osnovnih šolah za 100.000 sit.

perofero

Pripravnik
27. feb 2013
405
0
16
Boli njega za neke slovenčke, ki tapkajo po tipkovnici.. on konkretno služi in se ima veliko lepše, kot če bi delal od 8-16(17,18...) v naši 'vasici'.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Tip je bil tarča posmeha tu pri nas, v tujini je pa precej drugače. V glavnem uživa v USA, mu privoščim.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Tip je bil tarča posmeha tu pri nas, v tujini je pa precej drugače. V glavnem uživa v USA, mu privoščim.

Pri nas si tako ali tako vsak nakoplje kup sovražnikov, takoj ko mu nekaj uspe...

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Eh, uspela mu je promocija v nulo. Kdo je klovn, tist ki kup njegovo zgodbo, al on, ki jo prodaja?