Mark Žitnik in partner Rok ponosna na sinčka Trist

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:Naj bo Žitnik še taka baraba, za tole obema vsa čast!

Tole pa je za spomenik... Cloveski neumnosti in podlosti......

1. otrok se uporablja za AW
2. da gres v neko revno vukohebino iskat otroka samo zaradi tega ,ker pac lahko (ali mislis da lahko)
3. da locis mater in otroka samo zaradi tega ,ker lahko
4. da za vse zgornje uporabljas tuj denar
5. da uporabis tuj denar in potem to drugim nastavis pod nos
6. starsevstvo ni za vsakogar, sploh v tem primeru glede na dosadnje AW
7. kdorkoli slika otroka in to se sproti objavlja je teslo (sploh v tem primeru ,ker bo lahko kdorkoli poiskal to sliko za leta nazaj)

pa pri tem se niti dotaknil nisem "homo" elementa...

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
pa pri tem se niti dotaknil nisem "homo" elementa...
Je kaj narobe s 'homo' elementom?

Drugače pa si dobro napisal - velja za Heleno Blagne, Saško, Wernerja itd.

Nazadnje urejeno:

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Kot sem že pred časom napisal: naj se ližejo med sabo, naj rijejo drug po drugim, naj se sprehajajo in delajo kar hočejo samo pač otrok ne moraš imet, PIKA. Dejansko se delajo norca iz ljudi.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
Ja!
grims-1.gif

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Me zanima, kaj mu bosta nabijala, ko bo prerasel pravljice o štorklji. "Veš, ati in ati sta se zapeljala v Srbijo, mastno plačala enemu revšetu, da jo je zdravnik oplodil iz epruvetke ..." Bolano.

Čisto možno je, da bo malemu nekoč kapnilo in se bo odločil poiskati svojo biološko mater. Kri pač ni voda.

13. jul 2011
2.677
626
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
Ne vem, ob jutranjem listanjem slovenskih novic sem naletel na tale članek in v službi se je razplamtela debata...
Mogoče ima še kdo kaj zanimivega za dodat?
Vidim pa, da hrvati podpisujejo peticijo proti istospolnih zvez...
Kaj pa je za dodat - dva človeka imata otroka.

Za dodat je edino to, da imata dva človeka kupljenega otroka in da ga ena mati nima, ker ga je prodala. Drugega pa nič.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.569
5.131
113
Po mojem ni potrebno špekulirati s tem kaj bi bilo, in kako se bo v prihodnosti gledalo na istospolne pare. Bo bolj liberalno ali manj. Ni bistveno...
Gre zato, da otrok ni predmet, ki si ga ZAŽELIŠ, prihraniš denar in ga KUPIŠ. Še prej pa oplodiš neko X žensko kot kravo s semenom ustreznega bika. Ne glede na to, če gre za istospolni registriran par ali cerkveno poročena po moralnih regelcih samega papeža.
Če je to dovoljeno, potem smo korak do tega, da je dovoljeno posiliti žensko, ker si si pač ZAŽELEL, pa ni hotela sama dati, ali si se spravil nad otroka, ker si po naravi pedofil in je to pač tvoja ŽELJA. Ni treba več brzdati želja, ki so neuresničljive po neki naravni poti. Tudi, če je "predmet" tvoje ŽELJE drug človek, te le denar loči do uresničitve.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Me prav zanima koliko tipov bi javkalo na "kupljenim" otrokom, ce bi oni morali rojevat.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Kaj pa umetna oploditev lastne žene? (če ne gre po naravni poti)

Ali posvojitve?

Vse temeljijo na želji, določeni nezmožnosti (neplodnost, homoseksualnost ...) in na določeni zmožnosti (urejen dom, stabilni prihodki .. skratka finance).

Sam mislim, da je treba v prvi vrsti gledati na otrokovo dobro. Če je v sirotišnici, naj se mu najde primerna starša. Če sta starša neplodna in če si otroka res želita - naj se jo oplodi ali najde nadomestno mater. Če sta starša homoseksualca - kdo ve, kako dobro je to za otroka. Kljub konjevim študijam, menim, da zadeva še ni dovolj dolgo na sceni, da bi se jo dalo ocenjevati na podlagi raziskav.

13. jul 2011
2.677
626
113
Si želel povedati? Da je, zaradi komoditece, moralno povsem sprejemljivo najti eno žensko iz tretjega sveta, da ti donosi in rodi otroka?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Za dodat je edino to, da imata dva človeka kupljenega otroka in da ga ena mati nima, ker ga je prodala. Drugega pa nič.
Se strinjam, vendar to nima veze s tem, da sta geja - večino strank pri nadomestnih materah predstavljajo hetero pari.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Si želel povedati? Da je, zaradi komoditece, moralno povsem sprejemljivo najti eno žensko iz tretjega sveta, da ti donosi in rodi otroka?
Seveda.

Gre za preprosto tržno logiko: vsi to delajo prostovoljno (OK, tista nadomestna mati dela to zato, ker rabi keš, ampak bi komot postala prostitutka, ali pa crknila od lakote - sama je kriva, da se je rodila v vukojebini. Oz. on a serious note, precej nadomestnih mater je tudi povsem normalno situiranih žensk, ki so si pač izbrale takšen 'poklic'), podpiše se pogodba, plača keš in voila. V ZDA se povečuje trg prodaje las in mleka mladih mamic (ljudje, ki so to lahko privoščijo, imajo tako naravne podaljške in ni jim potrebno dojiti otroka). Prodaja ledvice je trenutno še nelegalna, sem pa 100 odstotno prepričan, da se tudi na tem že dela. Brave new world.

Nazadnje urejeno:
13. jul 2011
2.677
626
113
Ni narobe, da sta geja, narobe je to, da sta si omislila nakup otroka. Sem mislil, da je o tem novica in debata.
Nadomestnega materinstva ne podpiram tudi pri hetero parih. Je*at ga, sem pač "zahojen konzervativc".

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Zgolj pravim, da niso vse nadomestne matere iz Konga. Torej boš težko našel dober argument, kako svobodnim, odraslim ljudem prepovedati, da delajo s svojimi telesi kar jim pač paše.