Maribor --> Gor. Radgona

B81

22. jul 2007
37.716
10.981
113
Zdravo

V soboto sem se peljal po AC v G.Radgono in na odcepu za Lenart, je bila tabla Sejem...pa sem zavil dol in skozi Lenart.
Kaj ni nobenega odcepa za Radgono, če bi se peljal naprej po AC? Ker še vedno se 25 km cijaziš po vaseh...

Hvala

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
525
109
43
Dol se gre potem pri izvozu za Vučjo vas (Ljutomer, Ormož) in potem v križišču s semaforji zaviješ desno proti Radencem in Radgoni. V bistvu ti je že South napisal.

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
651
8
18
50
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Čudno, da je bila tam tabla sejem, dosti lepša cesta je od Vučje vasi (izvoz Ljutomer, Ormož, Radenci...) do Radgone.
Zakaj pa je ta cesta dosti lepša?(isto magistralka kot od Lenarta do Radgone(edino bregov ni vmes),pa še dosti daljša pot je.
Jaz mislim da je še to najboljša verzija MB-Lenart-GR.Sicer je najhitreje če greš do Svetega Jurija in pol prek čez Spodnje Ivanjce v GR,samo je slabša cesta(mislim da okrog 10 km)

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Zdravo

V soboto sem se peljal po AC v G.Radgono in na odcepu za Lenart, je bila tabla Sejem...pa sem zavil dol in skozi Lenart.
Kaj ni nobenega odcepa za Radgono, če bi se peljal naprej po AC? Ker še vedno se 25 km cijaziš po vaseh...

Hvala

Drugega izvoza vmes ni, tako da teh 25km prevoziš v vsakem primeru. M

Nazadnje urejeno:

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Najlepše je dol it za Sv. Jurij in se pelješ prek Kapelskih bregov, na sejmu si v 10 minutah, ali pa greš dol za Lenart pa tistih 15 km naprej po magistralki. Vučja vas je zguba cajta. 70 omejitev skoraj cel cajt, če ne, si pa v naselju, policaje tudi pogosto srečaš.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.617
2.415
113
Pomurje
Če greš dol za Sv.Jurij in nato v G.Radgono narediš točno 6km več kot pa če greš v Lenartu dol.

Lep pozdrav