Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Evo, piknik se brutalno bliža....ali ima kdo kake veze za vodko, đeka itd? Piva se mi ne da piti....preveč scanja in jutranjega oz. celodnevnega glavobola....
Kdaj predlagate, da bi se dobili, jaz pravim okoli 14 ure....tako, da imamo 12-14 ur časa za
in seveda za roštilj. Merdzo je omenil, da ima kotliček za golaš....to bi kar sedlo potem zvečer....kaj pravite?
A misliš, da te po vodki ne bo glava bolela?
Predlagam, da se počasi naredi seznam udeležencev, predlagam tudi povabilo udeležencem teme Motoristi, vendar bi bilo skoraj nujno v primeru večjega odziva prej pobrati nekaj denarja, predvsem zaradi resnosti prijave. Člani Motoloverjev bi lahko dali denar tudi kasneje, saj smo sami stari znanci)pomalem vsi pijanci...)!
Predlagam tudi, da se nabava hrane in pijače izvede tako, kot ob prvem pikniku, s tem, da naj se določi, koliko se naj kupi česa(vsaj hrane), da ne bom spet poslušal, da sem premalo nabavil!
Kako je z žarom? Plinskega lahko prinesem jaz, v primeru, da je žar že na prizorišču oz. bi ga prinesel Elvir, pa bom kuhar samo v primeru, da bo zadosti drv, da ne bomo pol hoste posekali...
Še to, tudi golaž lahko skuham jaz, ampak potem bi moral začeti že malo prej, kot ob 14h, saj se golaž kar dolgo kuha...
To je nekaj mojih predlogov, povejte še vi svoje in...................................akcija !!!