Mapsource za Egipt ali kje dobiti kartografijo

burjaz

Zelenc'
1. jun 2008
14
0
1
Dravograd - Koroška
Živjo strokovnjaki za kartografije in Mapsource programe.
Odhajam na dopust v Egipt in zelo rad bi na svojo navigacijo Garmin in na Nokia N95 naložil delujočo kartografijo Egipta.
Če mi kdo lahko pomaga z nasvetom kje jo najti mu bom zelo hvaležen.

Hvala

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
V tej mapi, ki jo omenja Snecer je sicer tudi nekaj Egipta, a precej boljša je karta, ki se dobi tukaj:
http://mapcenter2.cgpsmapper.com/getfile.php?type=zip&comp=13639
Če rabiš verzijo za Mapsource mi javi mail na ZS in ti bom poslal kompletno karto in ša POI zbirko za Egipt.
Karte sem preizkusil pred slabim mesecem, ko sem bil tam.
cheer.gif

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Ta link, ki je bil objavljen tukaj je neveljaven. Glej link v spodnji objavi!

Nazadnje urejeno:

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Citat:
Uporabnik king67 pravi:
Sandiv, hvala! Kakšne posebne izkušnje, potujem v Hurgado?

lp,
king67
V Hurgadi sem bil samo 3 dni (ker sem bil še v Cairu in Luxorju). Kaj naj rečem: velika hotelska naselja, morje čudovito. Šli smo še z džipi v puščavo (zanimivo) in z ladjo na cevkanje ali šnorklanje (zame nepozabno in vsekakor obvezno). Samo zaradi tega sem si pred odhodom kupil Pentax W60 za katerega me je z krasnimi posnetki navdušil Primus (v enem drugem forumu). Nastalo je kar nekaj dobrih fotografij in video posnetkov zato: Primus, še enkrat hvala!!!
smile-1.gif

Aja, v Hurgadi sem bil še v Hard Rock Cafeju. Edino na Igre zvoka in svetlobe v nekakšnem njihovem Disneylandu vsekakor ne bi nikoli več šel, ker je to povsem brezveze in neavtentično.

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Lepo da ti je W60 koristil! Upam, da boš posneti material tudi objavil in pokazal, kaj je v Hurgadi in okolici še ostalo pod morsko gladino potem, ko so Rusi leta uničevali vse, kar jim je prišlo pod roke noge in vampe.