Kje bi dobil prednja sedeža za Renault 12 l.1969

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Na avtorja tema (iskalca sedežev). Malo patetično že jokaš, kako obupano ne najdeš in ne najdeš sedežev, po drugi strani pa ti ni se zapeljati 100km in raje ponujaš neki dnar, da ti jih kdo na dom pripelje. A si slučajno iz Ljubljane? Zakaj? Včasih kaj prodajam na bolhi, pa me kak Ljubljančan pokliče in trdi, da je to ravno to kar išče že več let, potem pa me vpraša če slučajno kaj v Ljubljano hodim, ali pa kdo od kolegov, in če rečem ne ... ne kupi ker mu je predaleč.
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Na avtorja tema (iskalca sedežev). Malo patetično že jokaš, kako obupano ne najdeš in ne najdeš sedežev, po drugi strani pa ti ni se zapeljati 100km in raje ponujaš neki dnar, da ti jih kdo na dom pripelje. A si slučajno iz Ljubljane? Zakaj? Včasih kaj prodajam na bolhi, pa me kak Ljubljančan pokliče in trdi, da je to ravno to kar išče že več let, potem pa me vpraša če slučajno kaj v Ljubljano hodim, ali pa kdo od kolegov, in če rečem ne ... ne kupi ker mu je predaleč.
smile-1.gif

Mogoce tak klicoci iz tvojega primera niti ni iz Ljubljane, ampak kje bolj zahodno ali juzno, in ima do Ljubljane priblizno toliko, kot je od Maribora do Ljubljane. Ker vecina ljudi vsake toliko casa prileti po kaksno zadevo v Ljubljano, se je torej najbolj prakticno zmeniti tam, cetudi si doma od drugje, saj je bolj verjetno, da se dva dobita tam, kot pa npr. v Baci pri Modreju ali v Sentjakobu.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
jok brate, odpade. to so samo čistokrvni žabari, ki mislijo da se svet konča pri omv pumpi za domžalami
smirk-1.gif
dobesednih stavkov, izrečenih z največjim začudenjem, sem slišal že miljon, ko kaj prodajam:

a iz maribora (prizvok kot da sem rekel burkina faso)!!!???
shocked-1.gif
a tko deleč? a veste kva, a hodte kva u lublan mogoče? a ne? ja kwa pa kakšn prjatu? a tud ne? ja pol pa nč

in ta naš vprašajček mora bit 1000% čistokrvna žabica, ker vsak drugi bi se že v istem trenutku vsedel v avto in štartal v tisto selo, kjer se ta avto nahaja

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
No, ce bi jaz tako iskal sedeze, bi najprej ubral Hanzijevo varianto s telefonom ... malo na blef. Najbrz je kaksna trgovina ali gostilna tam dol, zaposlene tam so bolj zgovorne in bolj podkovane o vaskih tracih kot kaksna nakljucna stara mamca, ki itak ne slisi vec. To, potem pa cez vikend dol na izlet - tako ali tako se nisem nikoli bil v Beli Krajini, niti nisem cisto preprican, ce sploh obstaja ali je to samo neka legenda iz starih casov
smile-1.gif

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
Ja, ampak ti bi vzel telefon v roke, potem pa česen proti vampirjem okoli vratu pa čez Gorjance....
Avtor teme pa cvili, da nikjer na svetu ni sedežev, ko pa (menda) ležijo v Beli Krajini, pa ponuja 40€ če mu jih kdo pripelje... Ni ga čez komot.
Ob očitnem neupoštevanju matematike, da je bencin iz LJ do Črnomlja in nazaj + kosilo za dva v Beli Krajini glih tam ene 40€ ali manj. V ceni vračunano še, da je ženšče zadovoljno, ker je šlo na izlet, namesto da se dec šmirast po garaži preklada.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Verjemi, ni nobene gostilne al pa trgovine tam (razen turistične kmetije Žagar). Najboljše da pokliče prvo številko v imeniku in povpraša. Sej ma vas lih ene 30 prebivalcev in se itak vsi med sabo poznajo.

Nazadnje urejeno:

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
smile-1.gif

ČISTO NAROBE!!!

JAz ponujam 40 eur nagrade samo za posredovanje!

Pomeni, tle maš tel od tega iz Bele krajine Prodaja sedeže cena je tolk in tolk... In si že Zaslužil 40 eur. Ti jih dam na roke.
Mislim da laže zasluženega denarja ne boš dobil. Ne bom ti pa dal provizuije če mi boš rekel, "ti baje jih majo tam v romuniji, pejd pogledat..."

Nikjer nisem napisal da mi jih more kdo pripeljati. ZA Tako stvar se takoj vsedem v avto in odpeljem iskati kamorkoli v SLO!

Nazadnje urejeno:

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
je pa avto že kar nekaj časa na istem mestu, tako da nekih namenov z njim verjetno ni. Samo sej sam veš kako je, eni rajši vidijo da zadeva zgnije, kot pa da prodajo.

To me najbolj skrbi...
uf-1.gif

če teh ni sem nazaj na koraku 1

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Ravno včeraj sem bil službeno doli in sem si vzel 5 minut časa in pogledal avte. Sedeži so bili notri, dobil sem jih zastonj, lahko bi vzel cel avto če bi ga imel s čim šlepati. Tak da, če te še zanimajo dotični sedeži, bodo jutri naprodaj na bolhi za okvirno ceno 200-250€. So pa odlično ohranjeno, daneso bodo kemično očiščeni.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Ravno včeraj sem bil službeno doli in sem si vzel 5 minut časa in pogledal avte. Sedeži so bili notri, dobil sem jih zastonj, lahko bi vzel cel avto če bi ga imel s čim šlepati. Tak da, če te še zanimajo dotični sedeži, bodo jutri naprodaj na bolhi za okvirno ceno 200-250€. So pa odlično ohranjeno, daneso bodo kemično očiščeni.

hysterical-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
se pravi če mu jih daš z akcijskim popustom za 190, bo jih še moral it v maribor iskat??
shocked-1.gif

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:

Ajmo Dam 200 € pa teb 40

Kje so zdej sedeži MotoGoflja?
wink-1.gif