Kje bi dobil prednja sedeža za Renault 12 l.1969

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
pa tale ti sigurno ne bo dal samo sedežev. Se pravi, da rabiš še prikolico. Sicer vidim, da je vozen, sam kdo bi si upal na tako pot s takim avtom?

rabiš 450€ za avto, prikolco, kombi/treneca/močnejši osebni avto, ene 200€ za pot. Če si taprav restavrator, ti tole ne bo delalo problemov.

Se mi zdi, da ima moj kolega taka kola, sam ga tud on misli restavrirat... če ga bo res, je pa to druga zgodba.

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Sej ga ne rabim iz danes na jutri.
smile-1.gif

Rad bi mel org, da bo vse retro. Ne bi zgledal da bi dal not Reccaro
smile-1.gif
PA v temu rumenemu niso Ambasador zici ampak navadni. tko da je spet drawback. :p Ambasador majo naslon in vzglavnik.

Zdejle sem ga komaj dobil iz ličarije, tko da zdej gredo odbijači gor, maska, tapete, kljuke, šipe, hladilnik... Dela še dovolj predenj pridem do sedežov.

Se ne mudi
do poletja je še dolga...

Zdej je uradno: 40 EUR tistemu ki mi priskrbi sedeže (Samo proizija pri posredovanju)

bolfenk

Pripravnik
12. okt 2009
119
0
16
Iz kje si?
V Ljubljani poznam enga gospoda Toneta ki je vsaj včasih imel vse mogoče dele za stare renoje (čeprav je bi specializiran bolj za katre)

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Možakar mislim, da sem točno tega Renaulta 12 videl tu v Sloveniji. Sicer sem ga samo od zunaj ogledoval, notri nisem pogledal, tako da če so zici niti ne vem. Se pa nahaja v vasi Damelj v Beli krajini. Stoji pod enim drevesom že kar nekaj časa.

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Možakar mislim, da sem točno tega Renaulta 12 videl tu v Sloveniji. Sicer sem ga samo od zunaj ogledoval, notri nisem pogledal, tako da če so zici niti ne vem. Se pa nahaja v vasi Damelj v Beli krajini. Stoji pod enim drevesom že kar nekaj časa.

"Wunderba" je vzkliknil
smile-1.gif

Je kdo slučajno od dol da gre pogledat? Če je bi jaz šel dol preci?

Pa se dol zmeniš, pošravfaš, pa ti dam nekaj samo za posredovanje (sedeži + 40 eur za posredovanje).

Če ti ne smrdi denar?
wink-1.gif

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

Se mi zdi, da ima moj kolega taka kola, sam ga tud on misli restavrirat... če ga bo res, je pa to druga zgodba.

Pa vprašaj kolega če ima pa če proda? Če je kolega, boš hitro dobil to inf.?
priden.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Sej je to ta zadeva? Kdaj bom pa kaj po tistih koncih spet hodu pa ne vem.

EDIT: zdej vidim da ni
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Sej je to ta zadeva? Kdaj bom pa kaj po tistih koncih spet hodu pa ne vem.

EDIT: zdej vidim da ni
frown-1.gif

Točno ta zadeva, še vidi se notri da ima sedeže z vzglavnikom pomeni da je oznaka TL, točno takega iščem!

Kako bi prišel do tega?

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Najboljše da reskiraš 1h35 min vožnje in se zapelješ dol in povprašaš. Jaz tako kmalu dol ne bom hodu, da bi šel povprašat. Je pa vas majhna tako da boš hitro našel
smile-1.gif
Lastnikov ne poznam, jih tudi še videl nisem, je pa avto že kar nekaj časa na istem mestu, tako da nekih namenov z njim verjetno ni. Samo sej sam veš kako je, eni rajši vidijo da zadeva zgnije, kot pa da prodajo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.771
6.756
113
pri taščici
Ime vasi imas, imenik tudi na netu, mogoce ze preko nekaj cifer dobis kaksno uporabno informacijo.
Mogoce bo ceneje kupiti cel avto kot pa samo sedeze.(ce je avto komu napoto in z njim nima takih namenov kot ti).
Sicer pa avto in nedeljski izlet s kopanjem na kolpi.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.771
6.756
113
pri taščici
Lahko pa probas tule s kaksno "belokranjsko" temo poiskati kake domacine, oziroma se prijavis na kak lokalni forum ali kaj podobnega in poskusas tam. Sam osebno nimam blage veze o BK. V zadnjih 10 letih bil trikrat tam, prej nikoli.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
TPV Novo mesto jih je delal A jih majo še pa vpraši!

Nazadnje urejeno: