Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Zaključni kader je napaka, ki jo je večina spregledala. Saj na vseh videih v prvem kadru ima aparat(oz. črne zobe čisto), potem ko je fora že mimo ga pa nima več. In vsi so to pozabili, ker so se ravno smejali, kako sta se našla...
Forest Gump - itak potegne s takim naglasom, da is pa was takoj zamešaš, če nisi glih pozoren na to
Sex and the city je bil vedno AND, prevod je bil v, vprašaj prevajalca zakaj, samo še en v kupu debilnih prevodov
Problem Dolly je v tem, da knjiga (menda - nisem bral) pravi, da aparat ima. Še enkrat, jaz se o tem primeru ne morem izjasniti, ker tega nisem gledal. Ne v kinu ne na TV. Poznam pa nekaj Bond fanov, ki jim sedaj nič ni jasno. Zakaj nihče ne v tej temi ne uspe odgovorit na trditev o nesmiselnosti reklame, ki je sledila filmu?
Moj problem s Forest Gumpom je "melodija" stavka. Ko ga sličim z "was" je tako, kot da bi nekdo narobe odigral šesti ton komada "Smoke on the water". To je ton, ki ga večina zajebe: Ta-Ta-Taaa, Ta-Ta-Eeeegh-Ta-Da.
Eeeegh = failure.
Luke debatiko si pametno preskočil, ni problema.
Sex je bil zame od začetka vedno IN the city in spremembe se spominjam.
VW znak je bil zame vedno brez črtice in spremembe se spominjam.
Naj gre kdo, ki ima več časa pregledat originalno kopijo Disneyeve Sneguljčice. Ker če ne reče "Mirror, Mirror..."
Po novem menda reče: "Magic Mirror..."
Ta forum ne bo razjasnil Mandela efekta, je pa dobra priložnost, da se spremeni način debate. Ker bomo hitro imeli 100 primerov in 100 sodelujočih z različnimi spomini glede vsakega od stotih primerov.
Kaj če zreduciramo debato na seznam dvomljivih situacij in se potem vsakdo pofočka glede vsakega primera v smislu, da/ne/ne spominjam, samo da vidimo razsežnost pojava?
Ker jaz pokvarjeno nikogar več ne sprašujem v smislu "ali"/"ali" ampak vprašam konkretno?
Ali ima VW znak črtico med VW?
Kaj je znameniti Gumpov stavek?
Kaj je rekel Darth Vader?
Kaj je vprašala kraljica zrcalo v Sneguljčici?
itd.
Rezultati so pa, vsaj zame, zelo presenetljivi. praktično vsi vprašani so podvrženi Mandela efektu.