Malo pomoči - nakup avta

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.485
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik pimp pravi:
glede na to da imaš toliko živine bo najboljši tale: http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=5237463

Drugič pa uporabljaj prezervative!!!!!!!!!

A imaš ti vse papirje v redu? Včasih je bolj pametno nič napisati kot pa nekoga nekaj brez veze obtoževati. S tem kamionom, ki si ga dal v povezavi se lahko sam pelješ direktno na izlet da te malo poučijo kako pa kaj je s tvojimi papirji.

@Mato
Drugače pa Citroen Berlingo je super vozilo za pet člansko družino. Pri bencinskem motorju je poraba nekje med 8-10 litri pa naj bo to navaden 1.6 ali pa 1.6 VTI. Če te poraba ne moti oziroma ne delaš veliko km je tisti berlingo iz linka pravi nakup. Cena je OK, ker je nov stal 12.300€. Poizkusi se zmeniti še za kaj popusta. Vsaj za dva, tri polne tanke goriva.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Končno! 5* maš
zmaga.gif

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Evo po enomesečni kalvariji je zgodba končno zaključena
cheer.gif

Kupovanje rabljenega avta je postala ena velika žalost. Če bi vse prigode napisal, bi lahko podvojil poste v temi Nategatorji
10.gif

Na avtonetu je bil veno določen iskalni kriterij fizična oseba in prvi lastnik, ampak se je kasneje izkazalo, da je samo 10% od teh prvih lastnikov, vse ostalo so bili preprodajalci, ki jih je nenormalno veliko. In potem slišiš čuda enih zgodb, zakaj so lastniki samo en mesec itd.

Da ne govorim o tem, da v oglasu piše avto, kot nov, ko pa tja prideš, je pa en kup napak, od snete cevi turbine, zavornega cilindra, ki pušča ...

Skratka, da ne dolgovezim, sedaj se prevažamo s Fiatom Doblo
cheer.gif

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Evo po enomesečni kalvariji je zgodba končno zaključena
cheer.gif

Kupovanje rabljenega avta je postala ena velika žalost. Če bi vse prigode napisal, bi lahko podvojil poste v temi Nategatorji
10.gif

Na avtonetu je bil veno določen iskalni kriterij fizična oseba in prvi lastnik, ampak se je kasneje izkazalo, da je samo 10% od teh prvih lastnikov, vse ostalo so bili preprodajalci, ki jih je nenormalno veliko. In potem slišiš čuda enih zgodb, zakaj so lastniki samo en mesec itd.

Da ne govorim o tem, da v oglasu piše avto, kot nov, ko pa tja prideš, je pa en kup napak, od snete cevi turbine, zavornega cilindra, ki pušča ...

Skratka, da ne dolgovezim, sedaj se prevažamo s Fiatom Doblo
cheer.gif

Hehe si me spomnil na moje kupovanje. Kličem tipa in vprašam (v oglasu piše 2. lastnik): "Kako dolgo ste lastnik avta?"
On meni: "Ja veš, en mesec, sem ga kompenziral; avto je ko nov; od kolega, mi je bil dolžan... ".
Jaz njemu: "aaaaaajde"
aplauz.gif

Drugač pa srečno vožnjo.