Mali oglasi: zabavne podrobnosti

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
ksz
KLIK Opombe zmagajo
smile-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Vsaj C/P bi dal.
10.gif

Njuškalo.

Citat:
Opširnije: (Alfa Romeo 145 1,6)
prodajem alfu 145 sa 1.6 boxer motorom u papirima 1.4 jeftinija rega
smile-1.gif

i ide bolje na 1.4 getribi prije 1000 km je ubačen 1.6 sa 400 tisiča km prije sam posjedoval ovaj auto iz kojeg je izvađen motor auto je bil vožen stalno full gas ali samo kad se zagrijala dobro tu i tam je prešla 4000 rpm na hladno vožena na večinom na eurosuper 95 ponekad na mješavinu servisi svakih 12 tkm motor nepoderiv kuc kuc u drvo nakon 400tkm još ide ko svinja svakodnevno perem frendove koji imaju gnoje ovaj golfe i oplove neđe se i koji pametnjakoviæ koji misli da 17 god stara alfa neide s mjesta svi su me odg od auta to je taljan to pije to se kvari dok su oni svoje švabo je švabo pazili moja alfa je tukla u blokadu i još nije krepala ali švabo je švabo je krepal smijem im se svaki dan do 100 još uvjek ide oko 10 sec max brzina 190 km/h
potrošnja dok sam tek promjenil motor oko 20l normalne vožnje sad od 8 -12l motor od generake nije ni g videl a ima 420000 km onda nek neko veli da boxeri alfini su smeče pljunem mu u lice, alfa u koju je dan motor ima stvarnih 172tkm limarija nigdnje trula a ne oplovi koji su truli kad izađu iz salona na friški zrak auto ima odličan tzv Prostitutka ovjes (drži se ceste ko kurva kurca) s njim možete prolaziti zavoje ko s kartingom lagan motor u nosu prejebeno složen ovjes radi svoje ako ko želi imat nepodervu jurilicu predobrim dizajnom i legendarnim motor če kupiti takav auto ne moj nego svaku drugu alfu boxer ili v6 pa i stari ts nije loš samo mu fali alfin zvuk od opreme imaa sve osim kože i klime(ne nema klimu niš se ne klima nije to golf diesel od jednice do četvorke za ostale neznam koji tresu pod ler gasom 5 puta
gore nego moj ferguson imt 533 iz 1977 sa pun [censored] radnih sati)
to je to opis moje alfe ukratko Auto ima 172 tkm a motor u njoj 420tkm radi ko prvog dana nikad generalka skoro full oprema više slika videa i informacija na email

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Če klikneš na sliko dobiš original oglas in vidiš 100x nižjo ceno, problem pri prevodu, so jim izginili centi in postali Evri.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.006
975
113
no ja, briače, serviete,.....že res, da zgleda..........smešno,ampak vseeno bolje to, kot pa PSP obdelane slike , ko pa prideš avto gledat v živo te pa vse mine(ne verjamem, da vam je tudi potem smešno, ko naredite xy km brez veze zaradi "lepih slik")

Fantje, konec koncev se prodajajo avti in ne brisače(whatever).

Nazadnje urejeno: