Mali oglasi: zabavne podrobnosti

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
napiše pa tut tko, kot da so vse druge Japonske Hondice pri nas pa sesipane in nevozne in je za edina izpravna
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Vazno je, da se je pohvalil za kateri avto gre, potem pa skril tablice, da ga ja ne bi kdo prepoznal.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
je dal kilometre "porihtat", pa se je za eno ničlo "uštel" :D hahahaha

Jaz vidim 140.000
confused-1.gif

Verjetno je tip slikal števec, saj ni edini smo imeli tudi na forumu temo ko ljudje slikajo zanimive številke na števcih.

PS: alpa slabo vidim, popravte me
smile-1.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.328
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Zgleda, kot da jih je ravnokar prevrtel?!

pomoje da ne, ker vidiš po žmigavcu, da je to med vožnjo sliku, očitno je čaku to lepo številko na števcu in jo zdj nalimu v oglas
grin1.gif

nissan

Zelenc'
17. feb 2011
1
0
1
Pozdravljeni,

glede na to da sem prodajalec omenjenega vozila, vam bom tistim ko očitno niste pismeni ali se ne spoznate na števce tukaj obrazložil zadevo.

Na zgornji sliki BERI:
- tam ko piše 020.8 km - to so kilometri katere sem prevozil od te ko sem avto tankal nazadnje, in ga čisto vedno ob vsakem novem tankanju nastavim na 000.0
- tam ko pa piše 140.000 km - to so pa realni kilometri ki sem jih prevozil, nevem ki vi vidite eno 0 manj ali kakorkoli že

Sedaj pa nevem ali ste vsi ko ste to sliko komentirali nepismeni ali pa se ne spoznate na števce nevem kaj vam ni jasno, ali pa prosim vsaj ne komentirajte zadev o katerih nimate pojma?!?!

Aja pa slika je nastala med vožnjo, ker sem slučajno stal na semaforju in čakal na zeleno luč in vido 140 km in sem slikal.

Nevem zakaj mi mečete oglas v slabo luč, saj z oglasom ni nič narobe?

Lep pozdrav

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Citat:
Uporabnik nissan pravi:
Pozdravljeni,

glede na to da sem prodajalec omenjenega vozila, vam bom tistim ko očitno niste pismeni ali se ne spoznate na števce tukaj obrazložil zadevo.

Na zgornji sliki BERI:
- tam ko piše 020.8 km - to so kilometri katere sem prevozil od te ko sem avto tankal nazadnje, in ga čisto vedno ob vsakem novem tankanju nastavim na 000.0
- tam ko pa piše 140.000 km - to so pa realni kilometri ki sem jih prevozil, nevem ki vi vidite eno 0 manj ali kakorkoli že

Sedaj pa nevem ali ste vsi ko ste to sliko komentirali nepismeni ali pa se ne spoznate na števce nevem kaj vam ni jasno, ali pa prosim vsaj ne komentirajte zadev o katerih nimate pojma?!?!

Aja pa slika je nastala med vožnjo, ker sem slučajno stal na semaforju in čakal na zeleno luč in vido 140 km in sem slikal.

Nevem zakaj mi mečete oglas v slabo luč, saj z oglasom ni nič narobe?

Lep pozdrav

hysterical-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

timm

Pripravnik
21. apr 2008
115
0
16
Celje
´nissan´ jaz te razumem, sem tudi slikal, ko sem imel na števci 177.777 in pa pri 200.000 sem tudi ujel številke v objektiv. :)