Mali oglasi: zabavne podrobnosti

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
599
12
18
Ajojoj, od slik do opisa
cheer.gif

AvtoNET

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4484849&show=1

povecana moc iz 165 na 200 ks zamenjan kompleten racunalnik in vbrizgovalne sobe
odlicno ohranjen
neregistriran
dno avta ni gnjilo, zunanjost brez rje
notranjost in usnjeni sedezi kot novi
poraba pa je lahko 10 litrov ali pa 20 ko se konjicki razzivijo.
avto gre kot sam hudic, ce niste vesci tako agresivno hitrega avta si ga raje ne kupite, ker je lahko nevaren za zdravje o morebitnih stranskih ucinkih se posvetujte s svojim zdravnkom ali farmacevtom
ogled v Ljubljani

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Golf
Madona no, nepremičnina z 90 KM, letnik 2001 (marec), za 6100 eur! Brez platišč na sliki! Sej ne rečem da zgleda slabo, ampak s ceno pa pretirava.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Golf je en tak avto.... ne glede kako ohranjenga imas, kako lep/slab je, vedno se bo nasel en kmetavz, da ga bo kupil in preplacal
evil.gif

B81

22. jul 2007
36.933
10.501
113
Čakaj malo, tale pije malo čez 3 litre
smile-1.gif

Cena je taka zato, ker se bo našel kekec, ki bo kupil za 6k.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Za 7 dobiš pa že 3 leta starga bravota in podobno
Vsak po svoje
Zase vem da se ne grem več eksperimentov, bil sem na WAG grupi pa sem verjel da za enako denarja dobim več avta pa sem kupil renoja, dizla. Dobil papožeruha kateri žre 8 litrov dizla in v zadnjih 40.000 kilometrih mi je že drugič stolklo motor. prvič zaradi odtrganega vijaka nosilca boš pumpe ker je nek vele konštrukter boš pumpo privijačil v glavo samo z enim vijakom M8, na starih modelih glav sta bila dva vijaka M8, drugič pa zaradi mikrojermena od katerega se je menda odluščil en pas in ker sta oba jermena( mikro in zobati) skupaj pod neko plastiko se je tisti pas zapletel v zobati jermen.
Saj ne da je recimo Fiatov JTD slab motor, nasprotno iz prve roke vem da je super , VW za vedno. Od sedaj do nadaljnega drugega kot nekaterim tako osovraženega VW ne bom več kupoval.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
KLIK
avto je bil od novega u družinski lasti in je za svoja leta dirkanja dobro ohranjen,možna menjava za terensko vozilo najrajši japonsko cena za menjavo je 1600 evričev,za kupca ki ma u žepu evriče ugoden gotovinski popust
na mail ne odgovarjam ker me zebe u roke...
evil.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Pač, če se kdo najde da bo kupil prodaš... čene se pa naprej voziš.

Tvoj strošek 0.

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
samo za tiste ki veste kaj je Japonska Honda
če slučajno gre
V bistvu ima človek po svoje prav. Imel sem "japonsko" in "angleško" Hondo, in razlika v kvaliteti je bila očitna, s tem da je bila japonska precej bolj zgonjena od angleške, pa je bila še vseeno veliko boljša.

Ja sam tole še zmeri ni tazadn JAP Civic. Ker pozablja da Civic Sedan 8.gen je prav tako narejen na Japonskem.

Drgač se pa strinjam, da zdejšne angeške honde niso pol tolk dobre kot japonske