Mali oglasi: zabavne podrobnosti

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Saj imas obcutek, da gre 230
smile-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.663
1.482
113
ksz...

Imamo tukaj gor koga, ki ima veze na avto.net in bi mi lahko našel en aprilski oglas, ko se je preprodal moj "novi" avto?

Hvala!
tongue-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3795815&show=1
Beri opombe:
Citat:
Lancia Thema karavan, model V6, s tem da je notri Turbo-Diesel motor 2500 ccm, ki dela odlično. Poraba je mala za tak avto, pospeški pa dobri. Notranjost je dobro ohranjena, komlet iz Alcantara, z dodatki iz pravega lesa, volan je iz Lancie Theme Ferrari...Zunanjost je srednje ohranjena, potrebno je malo poravit sovoznikova vrata poglej slike , drgač so vsa vrata uporabna, centralno in električni pomik stekel dela. Ima tudi športni izpuh, tako da je zvok res ta pravi...Vlečna kljuka je tudi gor, klima je avtomatska in dela, ogrevana zunanja stekla, avto je res udoban za vozit in ima veliko prostora, pospeški so dobri.
Čuje se zadnji desni ležaj, sovoznikova vrata je treba malo popravit rja , plastični pokrov na zadnji luči je okrušen, pa se boste udobno in tiho peljali...Luksuz za malo ceno...
Marca tega leta sem menjal : olje in oljni filter, naftni filter, zračni filter, jermen za alternator in jermen za klimo in servo volan...Avtomobil je reistriran do februarja 2011, lahko ga tudi kam pripeljem...
dosegljiv do 01.06.2010, pol grem v tujino.......

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Ded je vsaj pošteno povedal, ne pa da napiše da je avto "kot nov" itd, potem pa najdeš vse te napake.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Mislim, da mu ni potrebna nobena donacija države, da si lahko privošči tak avto. Sicer pa nevem kaj je tukaj zabavnega?
crazy1.gif

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.364
87
48
OK, zabavnega res ni nič, ampak da bi posebej temo odpiral, se mi pa tudi ne zdi vredno. Zato je post letel tukaj.... Svoj čas so invalidi imeli olajšave pri nakupu avtomobila in so lahko zelo ugodno prišli do njega. Sklepal sem, da je njegova podjetna žilica zaša tudi v to smer...ampak ti že veš

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Seveda vem. Izvoli, da boš še ti vedel:

"Nekatere skupine invalidov so oproščene plačila davka od cestnih motornih vozil.
Davek se ne plačuje od vozil, ki so kupljena za prevoz invalidov, in sicer:
od enega novega osebnega vozila z delovno prostornino bencinskega motorja do 1800 cm3 in dizelskega motorja do 1900 cm3;
od enega novega osebnega vozila z delovno prostornino bencinskega motorja do 2000 cm3 in dizelskega motorja do 2200 cm3 za novi osebni avtomobil z avtomatskim menjalnikom;
od kombi vozila, posebej prirejenega za prevoz invalidov na invalidskem vozičku, ki ga največ enkrat v petih letih lahko kupijo invalidske organizacije in osebe, ki imajo vozniško dovoljenje ali jim je potrebna pomoč drugih oseb, ki imajo vozniško dovoljenje."

Se ti zdi, da CL Brabus spada v katero izmed teh kategorij?

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Ah saj je samo x3, to je mal več kot puntič, je pa res da tolk več, da ne morš kar direktno presedlat nanj, razen če so te samo oči
wink-1.gif