Mali oglasi: zabavne podrobnosti

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.102
4.072
113
Citat:
Uporabnik miha_zd pravi:
To ima samo GTI kit gor. Originalni GTI TDI ima 170 KM.

Kolikor vem dizel GTI ne obstaja, ampak je to GTD! (in je malce drugačen od GTIja)
smirk-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ja pri 6 generaciji, pri 5 je bil le GT model z 2.0 TDI 170 km, ki pa izgleda precej drugače kot GTI.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.819
5.927
113
Všeč mi je kako poteka barvna meja po bočni diagonali. vendar bi pomoje oranžno-črna kombinacija bolj ustrezala.
Tale je bil razbit spredaj ? Bi bilo zabavno izvedeti zakaj barvanje.

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik oorosh pravi:
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Tale je bil razbit spredaj ?

100% je bil zaleten, volan je od scenica pred faceliftom.
Ja ravno to sem tudi sam opazil ...Zmanjkalo barve ali pa je bil nov prednji del že oranžne barve pa so samo lično nadgradili vse skup
Še dobro da ni bil florescenčno zelen....

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik oorosh pravi:
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Tale je bil razbit spredaj ?

100% je bil zaleten, volan je od scenica pred faceliftom.
Ja ravno to sem tudi sam opazil ...Zmanjkalo barve ali pa je bil nov prednji del že oranžne barve pa so samo lično nadgradili vse skup
Še dobro da ni bil florescenčno zelen....
Avto je bil spredaj zaleten (odbijač pokrov motorja in mislim da levi blatnik). Zato tudi NE piše nekaramboliran. Lastnikov (no, avto ima zdaj njegova sestra, ki ga očitno prodaja) sivo-oranžen P206 je že tudi bil tu gor
tongue-1.gif
Meni barvna kombinacija ni ravno posrečena. Mogoče bi bilo vsaj približno sprejemljivo če bi bila osnova druge barve in ne modra. Je pa oranžna zanimiva. Pod določeno svetlobo je kot bi bil od komunale, pod drugo pa kot perla.