Fajn.. lepo od njega.. zivel je na nas racun celo zivljenje - zdej je pa podaril svojo lastnino (ok kolk je trzna vrednost tolk stare katrce - 500€?) v dober namen.. se en njegov PR dosezek - ta del je res obvladal (ena redkih stvari).Men se zdi pa kul, da je na tak način zbiral denar za bolne otroke.
Kukr ga imajo za slabega predsednika, mislim, da ni še noben na tak način, da je prodal svojo lastnino pomagal drugim. Tako, da z moje strani palec gor
Fajn.. lepo od njega.. zivel je na nas racun celo zivljenje - zdej je pa podaril svojo lastnino (ok kolk je trzna vrednost tolk stare katrce - 500€?) v dober namen.. se en njegov PR dosezek - ta del je res obvladal (ena redkih stvari).
(ok kolk je trzna vrednost tolk stare katrce - 500€?)
Ja verjamem da se.. samo pogostost pri nas se mi zdi pa mal huda.. sploh za stvari, ki bi bile lahko/morale biti sistemsko urejene (zdravstvo recimo - k tud pahor zbira v ta namen). Moje mnenje - mozno tud, da se motim..Od 5 do 10 jurjev za dobro ohranjene.
Ni pa to nek unikum za nas, "charity run" se organizirajo povsod po svetu. Tudi v Švici.
kr se, na irskem recimo, se razni charitiyi pobirajo med folkom prakticno vsak tedn. Bi reku, da bolj kot je premozna drzava, vec je tegaJa verjamem da se.. samo pogostost pri nas se mi zdi pa mal huda.. sploh za stvari, ki bi bile lahko/morale biti sistemsko urejene (zdravstvo recimo - k tud pahor zbira v ta namen). Moje mnenje - mozno tud, da se motim..
Seveda bodo nasli na desetine milijonov, naj se tu izkazejo, ce je volja