Kateri radio? Če si dovolim ugibati, bi to pripisal Radiu 1
Eden in edini Koroški radio
Kateri radio? Če si dovolim ugibati, bi to pripisal Radiu 1
Tip dela ravno to, tak da si z idejo že malo prepozen.Kako z malo truda prides do brezplacnega oglasa ki ga sliši veliko ljudi.
Xdaj ga bi samo se kdo klical za kaksen humoristecen vlozek na kakšni zabavi. Pa bo se job (fus) dobil spotoma.
Poznam, sem eno sezono dirkal s to igračko.Verjetno imaš prav.. Avto je bil od Samo Valanta, imel je 700kg, letelo je ko z pizde, sem imel feeling da ma prek 100hp kolkr je tisto šlo..
Poglej priponko 48318
Jaz sem prvo mislil da on dejansko prodaja verzijo seicento cupPoznam, sem eno sezono dirkal s to igračko.
Jaz bi rekel, da je. Avtolog npr. pravi, da je lastnik pravna oseba. Prodajalec v privat oglasu je pa (sklepam po imenu v oglasu) direktor avtohiše, ki (tudi) prodaja avto. Kar je "sumljivo", je ogromna razlika v ceni.
A bi lahko še videl vsebino prve pomoči, pa če če lahko odvije še vse povoje, da vidim kolk so dolgi?ma meni je tole že wtf ko brisalce dvigne, pokrovček za bencin, vrata prtljažnika, varnostne pasove, senčnik in špegu odprta, sprednji predal, naslon za roko, tista voda ki jo ima najprej spredaj potem pa kar naenkrat zadaj na tleh....
prav wtf mi deluje.
Aha se pravi m line, r line, gt line optična navlaka in nič drugega