Mali oglasi: zabavne podrobnosti

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
uf ... res upam, da tega ni veliko na cestah, ker to je res "disaster waiting to happen" ...
tongue-1.gif

že crash test me je šokiral (en airbag se sploh ne odpre), potem pa vidim še fotke podvozja ... nisem si mislil, da je kaj takega sploh mogoče, tako.

13. jul 2011
2.677
626
113
Kolikor sem jaz razumel, ne gre za totalno kopijo, ampak je od X5 prekopiran izgled od strani in zadaj. Spredaj je kopirano od Toyote, notranjost od Lexusa, motor pa je nek star micubiši.
Za X5 ne morem reči, vendar dvomim, da je po par letih in 100.000 km tako uničen in rjast.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.648
6.513
113
mene je sezula tista, da so v 100 jurjih zapravili 8500€ za bremze

in ker ne pašejo nobeni deli so morali iz Kitajske naročat

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
uf ... res upam, da tega ni veliko na cestah, ker to je res "disaster waiting to happen" ...
tongue-1.gif

že crash test me je šokiral (en airbag se sploh ne odpre), potem pa vidim še fotke podvozja ... nisem si mislil, da je kaj takega sploh mogoče, tako.

zakaj bi se odprl sovoznikov?

B81

22. jul 2007
36.900
10.465
113
Haha
grin1.gif

Ako ga želite pogledati najavite se dan dva prije jer ga žena nije usisala bar dvije godine iznutra, pa da ga dam u praonicu jer me sram i strah da nekog nešto ne ugrize. Registriran je do sredine šestog mj.

rs1975

Pripravnik
1. nov 2008
229
1
18
Sej ne vem v katero temo bi tole sploh dal...
confused-1.gif

Gledam tale avto:
http://www.avto.net/_AVTO/ogla...0Titanium-NA...

V opombah med drugim piše:
100% VAREN NAKUP VOZILA.V NAŠI AVTOPRODAJI NA ŽELJO KUPCA OB PLAČILU ARE ALI PLAČILU VOZILA NUDIMO VPOGLED V ORIGINAL RAČUN IZ TUJINE,KJER SO RAZVIDNI KILOMETRI OB NAKUPU VOZILA.

Se prav, on bi rad, da mu avto plačam, pol bom pa vidu papirje???
bonk.gif

Pa kdo sploh kupi avto na tak način?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.522
2.893
113
v lokalni ostariji
seveda najprej plačaj potem pa boš videl original račun ne da vidiš račun, gor cena npr 10.000 in "ugotoviš" da bo prodajalec zaslužil 1000€, kar je za 99% slovencljnov nesprejemljivo in ga zdrkaš s ceno...

tako pa, zmeni se s ceno itd, potem pa vidiš še original račun koliko km je imel gor...

eh ja...

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
v vsakem primeru bo slaba volja...
res je, 99% slovenceljnov misli da je povsem bogokletno, če prodajalec ali posrednik kaj zasluži...

teh istih 99% slovenceljnov misli, da so vsaj 50% premalo plačani za svoje delo in ne vidi dlje od svojega nosu,
kaj šele da bi se zavedali dejstva, da je na svetu ogromno ljudi, ki bi isto njihovo delo najbrž da opravljali za 1/3 plače
tega omenjenega 99% slovenceljnov...

t'kole 'mamo...

rs1975

Pripravnik
1. nov 2008
229
1
18
Jaz ne vidim težav v tem, da bo nekdo zaslužil, OK v nekih mejah normale, da se ne počutiš nategnjenega.

Mogoče sem prej na hitro in površno prebral oglas. Navaja, da če plačaš, da ti pokaže račun, na katerem so vpisani kilometri ob uvozu. Ta podatek je brez veze, naj raje pokaže potrdila o opravljenih servisih. V njegovem primeru se on zavaruje samo zato, da on ni vrtel kilometrov. Ne vem, jaz si to razlagam, da dokler ne plačaš ne vidiš niti servisne knjige...