Mali oglasi: zabavne podrobnosti

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
audi-mix.png

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.194
41
48
Lahko je pa lastnik prej živel v nemčiji, pa je izrecno potem zahteval slovensko državljanstvo... vse da se avto bolje proda ;-)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.719
15.770
113
Jaz pa mislim, da je tip hotel pokazat, da ima avto kar se le da največ dodatne opreme in je med klikanjem po dodatni opremi, ki jo kao ima avto, pač kliknil še na slovensko poreklo in tega sploh ni dojel, kasneje pa je med opombe zapisal še pravo poreklo
smile-1.gif

Sem že večkrat zasledil, da folk pri tej dodatni opremi poklika vse mogoče in nemogoče (za tist tip avta, ki se dejansko prodaja). Verjktno mislijo, da ga bodo prej prodali, če je več alinej pri dodatni opremi. Nima veze ali to dejansko ima ali ne, saj konec koncev zelo verjetno tudi prevoženi kilometri ne štimajo :D

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Mislim, da je avto NEDVOMNO nemškega porekla, saj navaja, da je bil "vozen samo na dolge razdalje avtocesta".

Tega pri nas skorajda ne moremo napisat (razen, če se je dnevno vozil iz Murske v Koper
evil.gif
)

Najbližje ugotovitvi je Matey. Od viška namreč glava (kao) ne boli .... vsaj ne prodajalca.
rolleyes-1.gif

B81

22. jul 2007
36.902
10.468
113
ELEKTRIČNI POMIK STEKEL
ELEKTRIČNI POMIK PREDNJIH IN ZADNJIH STEKEL

Centralno zaklepanje
Daljinsko centralno zaklepanje

Xenon
Bi-xenon

samo da je več
smile-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
To gre po vrsti... najde električni pomik stekel, check, to ima... naslednja je električni pomik sprednjih in zadnjih stekel, check, to imam tudi... če bi bilo še električni pomik zadnjih stekel, check, to imam tudi...

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.049
119
63
Doma
Preden zgine:

Avto sem vozil 5 let, redno sem ga vzdrževal in skrbel za njega. Saj veš, za ženo in avto je treba skrbet. Avto ima menjanih nekaj delov in odpravljenih napak, ki se pojavijo zaradi starosti avta. To je tak kot pri človeku - tu pa tam moreš it na kaki servis k zdravniku. Npr: menjan štarter, svečke, zavore, roke, vzmeti, pumpa v rezervoarju, akumulator ... Take starostne manjše napake - ki so me tu pa tam udarile po žepu. Ampak kljub temu sem mu oprostil in ga redno servisiral. Tako so servisi opravljeni redno, valda pri popoldancu al kak se že temu reče, zato so me stali kakšen evro manj kot pa na pooblaščenih servisih.

Tehnični pregled avta je bil opravljen decembra, saj sem imel namen še avto voziti vsaj nekaj časa. Zaradi izredne priložnosti, ki se mi je ponudila za nakup novega vozila, sem se s težkim srcem odločil, da bom po 5 letih menjal mojega konjička. To je drugače štorija za popizdit, ampak ne bom zdaj tega razlagal. Povem vam samo, da sem na koncu spet pristal na BMW-u.

Sedaj pa še ena manjša pizdarija.
Lani decembra se mi je pripetila manjša nezgoda, saj se je drug avto malo zaletel v šoferjeva vrata, nato pa kot pošteni Slovenec pobegnil. Kako ne bi, malo preveč ga je verjetno spil - veseli december in tote fore in je raje pobegnil ... ne zamerim, ker vem, da ni bil politik. Poškodba ni velika, ampak še je nisem uspel odpraviti. Ni pa nič hujšega, mehanik je popravilo ocenil na okrog 100 eur.

Kilometri bi naj bili realni - vsaj pri meni, kaj je bilo prej ne morem rečt. Če so mene okoli prinesli, bom pač jaz vas dalje ... prava slovenska zgodba. Ampak ja, pri meni so kilometri realni.

Sam nisem imel karambola - razen zgoraj že omenjene manjše poškodbe.
Lahko pa se z avtekom malo pohvalima, da sva prevozila veliko kilometrov daljše razdalje, se veliko družila in kot pravi prijatelj me nikoli do sedaj ni pustil na cesti. Razen, če sem pozabil tankat.

To je to - zaupam ga samo dobremu lastniku, ki bo dalje skrbel za njega, da še bo doživel kakšnih 5, morda 10 let ...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa je že kdo kupil avto od kakega takega ko je zaljubljen v svoj avto bolj kot v svojo babo (če jo sploh ima)? Kaj mu moreš sveto obljubit, da ga boš glancal in servisiral in nevemkajše, če ne ti ga ne bo prodal?
bonk.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.156
3.628
113
Marlbor
Avto zgleda zelo slabo, sploh na to za kakšnega ljubitelja tega svojega konjička se ima.