Citat:
Uporabnik afroC pravi:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8273101&show=1&avto=Honda%20Civic
"Pozdravljeni,
Kot ste najbrž uspeli prebrati- prodajam Hondo civic. Cena je 35000 ki ampak je nabrž previsoka. Če ni, ne berite naprej
Ker vsi cene "zbijajo" vam tudi jaz lahko- zbijem za 23.000, tako da je cena 12.000€. VIŠJA MATEMATIKA : Sicer pa je vsaj meni to nekaj najtežjega, saj je čustvena vrednost neprecenljiva. 1x sva odšla skupaj do Londona, tako, da zna voziti tudi po levi Sicer pa je vse prej kot "lev." Zadnji sedeži se podrejo z neverjetno lahkoto in hitrostjo- priporočam kakšnim mlajšim aktivnim moškim, ki živijo še pri starših.- in nimajo ravno denarja za hotele...
Priznam, za tista res "lahka dekleta" je morda boljše BMW ali AUDI ampak dajte no..To je klasika... V tem avtu prižgeš lučke in se ti in dekle počutita kot, da imasta pred sabo ognjemet Avto je super, res Predelan je tudi na plin tako da so stroški res minimalni
Ko takole pišem, niti sam ne vem če bi ga prodal.
p.s. Po želji dodam še zebro- Jureta, ki je v avtu od prvega dne, saj veste... Za srečo Je dokaj tih in miren sopotnik Zebre posamezno ne prodajam, saj mi je rekla- brez avta ne grem nikamor Lepo, da še dan danes obstaja takšno prijateljstvo.
Lepo vas pozdravljam in vam želim lep dan"