Mali oglasi: zabavne podrobnosti

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7334083&show=1

Kdo bi si mislil, da avtomatski menjalnik in navigacija staneta 13.000€
grin1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.628
113
Marlbor
V bistvu je cena po cenikih taka:
-Honda Civic 1,8 Executive Avt. 5-vrat ... 25.680eur
- če dodaš paket Convenience, varnostni paket in paket Sport ... znašajo po cenikih skupaj 4.770eur
Paketa Design pa očitno nima, ker ne vidim kromiranih dodatkov.

Torej več kot 30.450eur sigurno ni dal zanj, v resnici pa so se tako opremljeni prodajali za 26.000eur s popustom.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.817
5.927
113
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7575864&show=1

SPOŠTOVANI,

AVTO JE V DOBREM STANJU, SIGURNA PA IMA SVOJA LETAIMA VELIKO DODATNE OPREME,AVTO JE MODEL 2003,ATRAKTIVEN,ČE VAM PO PRAVICI POVEM JE PORABA NA AVTOCESTI PRI 100 KM NA URO 4,9L
PRODAJAM KER SEM DOBIL SLUŽBO VRTNARJA IN KUPIL SEM SI KANGOOJA, BMWJA JE ŠKODA
TEMPOMAT, PARK SENZORJI, MULTIFUNKCIJSKI VOLAN..

MOGOČE SO KOMU PREVELIKI KILOMETRI SO REALNIČE PA KOMU NISO VŠEČ MU JIH LAHKO ZVRTIM NAZAJ KOT DELJAJO OSTALI

ZA RESNE POPUST

PROSIM DA ŠVERCERJI, IN PODOBNI PACIENTI NIKAR NE KLIČEJO IN ZBIJAJO CENO , ŠE PREDEN AVTO VIDIJO TUDI POSAMEZNIKI KI NIMAJO DRUGEGA DELA KOT DA ČEBLAJO PO TELEFONU IN SPRAŠUJEJO BEDARIJE ODPADEJOTUDI PACIENTI KI SAMO ENKRAT POCINGLAJO-ZVRCNEJO IN PREKINEJO NE KLIČTE RAJŠČE NISTE RESNI IN NIMATE DENARJA PROSIM RAJŠI NE KLIČTE VEM DA JE KRIZA VSE RAZUMEM ,VSI SMO V ISTEM DREKU SAM NE ZAMERTE NISEM RDEČI KRIŽ

ČE SE LE DA KLIČITE NA GSM KER RAZNE ZMEKARIJE Z SMSI IN MAILI MI NE PAŠEJO, GDOR JE RESEN IN MA DENAR BO POKLICAL RAZUMEM PA TISTE KI SO IZ TUJINE IN TISTE KO RES DRUGAČ NE MORJO ČE SE NE JAVIM POKLIČEM NAZAJ

AVTO IMA EVRO 3 MOTOR

LEPO VAS POZDRAVLAM KDOR GA BO VZEL DOBI ŠE LITER CVIČKA ZRAVEN

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.628
113
Marlbor
Misliš da so zavrteli 11.000km? Nehaj, se mi zdi da je dejanski lastnik le vpisal pomanjkljive podatke ... ali pa se avto prodaja že celo večnost, pa se je vmes že naredilo toliko kilometrov.