Citat:
Vozilo je bilo kupljeno februarja letos na Porsche Slovenija.
Vsi servisi so bili narejeni na Porsche Slovenija.
Ima nov motor, prejšnji mesec narejen na novo servis, dodam zimske pnevmatike...
Vsa zgodovina vozila je znana. Vozilo je bilo prej v lasti lastnika kluba Porsche Slovenija.
Prodajam ga zaradi nakupa novega vozila Lamborgini Aventatorja.
Ukvarjam se s spletnim igralništvom.
Pri nakupu novemu lastniku brezplačno ponudim našo programsko opremo za športne stave v vrednosti 30.000€.
Investicija se zelo hitro povrne.
Programsko opremo dobite do konca septembra, ker je potreben vpis spletne strani v register posebnih iger na srečo. To zna trajati do 3 mesece.
V pogodbi bomo vse navedli.
Lahko me pokličete, če me slučajno na telefon ne dobite napišite sms in vas takoj ko uspem pokličem nazaj.
Lp,
Dejan
.
...
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Citat:
Vozilo je bilo kupljeno februarja letos na Porsche Slovenija.
Vsi servisi so bili narejeni na Porsche Slovenija.
Ima nov motor, prejšnji mesec narejen na novo servis, dodam zimske pnevmatike...
Vsa zgodovina vozila je znana. Vozilo je bilo prej v lasti lastnika kluba Porsche Slovenija.
Prodajam ga zaradi nakupa novega vozila Lamborgini Aventatorja.
Ukvarjam se s spletnim igralništvom.
Pri nakupu novemu lastniku brezplačno ponudim našo programsko opremo za športne stave v vrednosti 30.000€.
Investicija se zelo hitro povrne.
Programsko opremo dobite do konca septembra, ker je potreben vpis spletne strani v register posebnih iger na srečo. To zna trajati do 3 mesece.
V pogodbi bomo vse navedli.
Lahko me pokličete, če me slučajno na telefon ne dobite napišite sms in vas takoj ko uspem pokličem nazaj.
Lp,
Dejan
.
...
Se pravi da za 22kEur dobis Boxter S in prograsko opremo v vrenosti 30k Eur. To se pa splaca, nje.
Citat:
Uporabnik Biciklari pravi:
ni ga čez šmir cote
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7530281&show=1