Mali oglasi: zabavne podrobnosti

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.415
2.372
113
Pomurje
Ni potrebe
smile-1.gif

alfie

Pripravnik
5. apr 2013
125
0
16
Ljubljana
Haha... jaz sem mu odpisal, da mam na voljo pa ceno potem pa dobim:

Pozdravljeni, dragi,

Kako se vi in vaša družina danes, molim, da ste vsi na varnem in dobro. Rad bi se vam zahvalil toliko za nujni odgovor na vaš avto in želim si, da bi vas obvestili, da sem iskreno zainteresirani za vaš avto in sem zagotovo kupili ta avto na nagrado in upam tudi, da bomo lahko sodelovali na boljše in platforma glede moje selitve v vaši državi, iskreno želim, da ti zaupam. Jaz sem vojni veteran z NATO čete v Afganistanu, o vojni proti terorizmu. Sem bil v 1. Armored Division v Bagdadu Iraku in sedaj služi v Afganistanu.
Bom potreboval avto za svoje zasebne namene, se bom preselil v vaši državi zaradi nekaterih varnostnih razlogov in to je razlog, zakaj sem stik z vami, tako da bomo lahko skupaj z glavo za mojega načrta, da vlagajo v vaši državi. Zaradi tega bo pomembno mi je, da vam pokaže, da imam v moji lasti vsoto 18.200.000 €. , ki sem ga dobila od surove nafte se ukvarjajo v Iraku. Sem bila napotena v Afganistan, vendar imam to polje v Iraku, in takoj, ko sem slišal od vas vaše zagotovilo, da mi pomagajo, potem bom sporočijo za dobavo s pomočjo Rdečega križa jet tovora.
Imam ta denar shranijo nekje zelo varno v našem taboru v Faludži Irak čaka na trenutek, kot je ta, da del denarja v dobro uporabo in zdaj, ko sem bil prestavljen v Afganistanu želim polje premakne brez odlašanja. Imam zelo donosne naložbene načrte za roko. Ne morem se premikati ta denar Združenih državah Amerike, saj bom v vaši državi, za približno 5 let, tako da moram nekoga, ki mu lahko zaupam. Če sprejmete, bom prenos denarja v vaši državi, kjer boste lahko upravičenec, ker sem trenutno reševanju nekaterih točk s Pentagonom, da ne morem biti Paradni takšen znesek, tako da moram predstaviti nekoga, kot je upravičenec .. Sem ameriški obveščevalni oficir in za to imam 100% verodostojno sredstvo za prenos denarja po diplomatski kurirski službi. Rabim vašo sprejemljivost in vse, kar je naredil.

Prosim, če ste zainteresirani za to transakcijo, bom dal, da vam vse podrobnosti, ki jih potrebujete za nas opravlja to transakcijo uspešno. Odločil sem se, da bi našli nekoga, ki je resnična in ne navidezna in da je razlog, zakaj sem šel na varno mesto, kjer sem lahko prepričan, da je oseba resnična. Mislim, da ti lahko zaupam. Zdaj sem zelo previdni s tem, kako sem komunikacijo, da se zmanjša kakršno koli tveganje, dokler se ta denar je končno v vašem priporu. Jaz se s tabo komuniciranje prek e-pošte in bi tudi pokličem, če je to potrebno, tako da vas obveščamo o vseh pomembnih informacij. Želim biti pogumna, kot da imam vse pod nadzorom. Imam vse dokaze tega sklada v moji lasti, da vam pokaže, da je vse verodostojno.
Če ne zanima, ne odgovarjajte na to e-pošto in izbrišite to sporočilo, če ni odziva po 3days bom poiskal nekoga drugega. Delam to na zaupanju, zato bi želeli, da jih izloči vsako dejanje pohlepa ali misli goljufanja, saj imamo veliko pridobili v tem poslovnem odnosu. 18.200.000 € je veliko denarja, ki je sanje vsakogar. Jaz sem v Afganistanu prav zdaj, in morajo zagotoviti ta denar in ga poslati na vas, če bomo dosegli ustrezen dogovor. Pišem vam iz svežega zasebni e-poštni naslov, izbrišite to sporočilo, če niste zainteresirani za delo z mano.
Čakam vaše kontaktne podatke, tako da lahko gremo naprej. V manj kot 5 dni bi bilo treba sklad, dostavljene na vas in bom prišel za moj denar. Jaz bom dal 20% zneska, in 80% je za mene. Upam, da sem bil pošteno na tem ukvarjajo.

S spoštovanjem,
Kapetan Ray.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
he he, sem dobil podobno. Odgovoril sem mu samo "If you are really US soldier, please take hand grenade, put it in your ass and activat it so you will stop spamming"

Potem pa nisem dobil več nobenega maila
smile-1.gif

alfie

Pripravnik
5. apr 2013
125
0
16
Ljubljana
Jaz sem mu samo odpisal:

Mr. Ray,

do you maybe think that i am an [cenzura]? You are in Afganistan right now? And why is your IP from Nigeria?

Country: Nigeria ng flag
State/Region: Lagos
City: Lagos

Find another [cenzura] for your 18 milion € transaction. BTW no war weteran has that kind of money.
We can also send some notification to the Nigeria POLICE of city Lagos.

Hawe a nice day
smile-1.gif

axeton

Fizikalc
28. feb 2011
320
118
43
ksz

kako nastane takšen flek na haubi
sprasujem se.gif

se je morda pod havbo nekaj vnelo in kaj pri tem puntiču sploh pride tam?

firbec pa to...

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.739
15.788
113
Hja, mogoče pa tist trenutek pač ni imel fotoaparata pri sebi
tongue-1.gif

axeton

Fizikalc
28. feb 2011
320
118
43
ksz

petkova doza smeha

LASTNIK SM 2 LETI...velik servis na 200 000 prevozenih zdaj avto ma 239000 REALNIH PREVERJENO LOH TUDI SAMI PREVERITE priklop na racunalnik...zamenjani sprednji in zadnji diski in disk ploscice sprednji amortizerji in uzmeti,volanska letev,HOMOKINETICNI ZGLOB TER XENON ZARNICE pred kratkim...
ugrajeno od a3 2002 letnika naslednje stvari:
tempomat
xenon
luci sprednje in zadnje luci
meglenke
odbijac
sprednja maska krom
dodatno ugrajen chip tunning na 140ps ki je stau 500 evro v nemciji..
ugrajen karbon vidno na slikcah mozna odstranitev sam to bi bla skoda snet dol KER TO KAR SM NAREDO NA AVTU BI KOSTALO OKROG 800 EVRO ce bi sli to delat uradno v ljubljano(
hysterical-1.gif
) ,aluplatisca 16 col z letnim in aluplatisca 15 col z zimskim gumami...
ZELO ZELO ATRAKTIVEN NA VIDEZ 2002 LETNIK TUD TAKA OPREMA...

PROSIM SAMO RESNI MOTOR MENJALNIK IN TURBO PERFEKTNI V NULO...SAJ TURBINA JE STARA 8 MESECOV TKO DA JE VSE KOT MORE BIT.....avto je ljubiteljsko vozen in uzdrzevan...chip+platisca 16 col so za doplacilo...

VREDAN NAKUPA...EN OD REDKIH Z REALNIM KILOMETRIMA PA Z TAKO OPREMOGARANCIJA NA KILOMETRE poznavalci 1.9 tdi motorja znajo da ta motor nardi 500 000km....

RESNEMU KUPCU UGODNOOOO PRODAM ZARAD NAKUPA ALFE 147 1.9 JTD ....

POSTOJNA.

B81

22. jul 2007
36.933
10.500
113
Kot ljubiteljsko vožen sem vedno sklepal, da gre za easy mirno vožnjo brez skrbi, ne pa s čip tuningom, da avto bolje pospešuje itd...

axeton

Fizikalc
28. feb 2011
320
118
43
stavim da ima ceno 3k+, bi poklical za foro, ma ga bom verjetno moral poslušat vsaj 20 minut
smile-1.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Jaooo, 2,5 k za 16 let starega Audija. Priceless.
Zanimivo tole, verjetno n-ti lastnik pa garantira za kilometre. Da ne rečem, kako je lepo ... khm ... kva je to za ena barva -- vijola črn?
Tole je samo za kupit. Res, da je prepoceni, ampak OK ...