Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
No, sej ne rečem, da so Celjani poštenjaki, ampak ni pa treba zdej vsakega, ki ima gor CE tablice križat.. Tud jst mam CE, pa sm čist pristen prebivalec žabarije..
Mja, super, da si, meni se ni dalo. Pa zdej sem opazil še ceno, 7.000€ za 11let stara jajca? Temu pa ne štimajo vsi koleščki v glavi.. Pa tudi kilometri so neverjetni za 1.9 dizlaša
Pa saj tablice so prenosljive že koliko časa, 8 let?
Po sedežih sodeč bi si jaz upal trditi da so kilometri realni, ker se ti delno usnjeni športni sedeži v E46 zelooo hitro nagubajo na robovih pri sedalnem delu.
Bil je oglas Ferrarija Californie, nov, prebarvan iz črne na rdečo barvo.. Nekam sumljivo pa mi je, da je večina novic o kraji istega Ferrarija prejšnji teden izginila..
Citat: Uporabnik sdpa pravi:
Bil je oglas Ferrarija Californie, nov, prebarvan iz črne na rdečo barvo.. Nekam sumljivo pa mi je, da je večina novic o kraji istega Ferrarija prejšnji teden izginila..
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.