Mali oglasi: zabavne podrobnosti

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
No.. brisače na zicih niti niso tolk nenavadne po mojem.. Poleti če se dlje časa voziš pridejo brisače zelo prav, ker ne švicaš tolk v zice ampak pač v tekstil. Je pa res, da je na takem avtu to mal mim..

Ja, predvsem zato, ker piše v navodili: ''svetujemo Vam, da si vedno pokrijete sedeže z dodatnim kosom tkanine (brisača, prt, babičine gate...), ker sedeži NISO namenjeni ''švicanju'', če pa vam že kapne kaljica na sedež, pa je le-to nemogoče očistiti!
Jap, ti se kr zafrkavej.. Ko boš pa enkrat prevozil več kot par sto kilometrov z avtom, se oglasi. Kot sem že prej rekel, če se voziš par km ni problema, se pa splača imeti nekaj med tabo in zicem, ko delaš za poletne počitnice na primer 5000 in več kilometrov. In tisto umazanijo in švic se težko spravi iz sedežev...

Maurioniss

Pripravnik
14. okt 2007
182
0
16
ni ravno avto ampak je vseeno smešno
aplauz.gif

http://ukradenakolesa.com/inde...5&Itemid=53
1677136-oglasukradena.png

Priponke

• 1677136-oglasukradena.png
    1677136-oglasukradena.png
    173,2 KB · Ogledi: 218

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Adej nehi no...a si že probu dat na zic brisačo? Nič ne drsi, ne? Pa ko bremzaš ti tut rit ne šiba naprej-nazaj? Se pravi, po tvoje brisača iz babičine kopalnice pelje scat vse razvojnike v BMW, ki mimogrede nimajo pojma? Ne rečem da je poleti streha dol, pa fukneš na zic kos blaga predno se odpelješ, da nisi pol zvečer v diskaču pavijan, ampak tole je pa že mal smešno...

p.s. par 100km? 16 let imam izpit za avto in za sabo cca 800.000 kilometrov... tko da ne seri
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Adej nehi no...a si že probu dat na zic brisačo? Nič ne drsi, ne? Pa ko bremzaš ti tut rit ne šiba naprej-nazaj? Se pravi, po tvoje brisača iz babičine kopalnice pelje scat vse razvojnike v BMW, ki mimogrede nimajo pojma? Ne rečem da je poleti streha dol, pa fukneš na zic kos blaga predno se odpelješ, da nisi pol zvečer v diskaču pavijan, ampak tole je pa že mal smešno...

p.s. par 100km? 16 let imam izpit za avto in za sabo cca 800.000 kilometrov... tko da ne seri
wink-1.gif
Povej mi kje točno sem zagovarjal uporabo brisače v dotičnem avtu?

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
No.. brisače na zicih niti niso tolk nenavadne po mojem.. Poleti če se dlje časa voziš pridejo brisače zelo prav, ker ne švicaš tolk v zice ampak pač v tekstil. Je pa res, da je na takem avtu to mal mim..
Tudi v nadaljevanju sem govoril o primeru, ko se dela poleti po 5000 km in več v vročini... Se ti zdi, da je tak avto namenjen poletnemu počitnikovanju?
smile-1.gif

Da se vrnemo na ontopic, tale avto ima neverjetno lepo usnjeno notranjost. Očitno jim usnja sploh ni bilo treba barvat, je naravne piggy pink barve
hysterical-1.gif

http://www.shrani.si/f/3w/cm/18w2NW69/bmw.jpg

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.522
1.123
113
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Bomo vsi prelakirali na pinki, pa Hello Kitty še namalamo gor.... Samo resno... -raje prevzamem riziko kraje, kot se vozim s takim.

Avtorska iz Malezije
grin1.gif

1686519-hello.jpg

Priponke

• 1686519-hello.jpg
    1686519-hello.jpg
    36,9 KB · Ogledi: 198

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Pri razkladu že ne.

Je.bi ga, zimske razmere, letne gume in morda še priklopljena prikolica, ali zakaj ima kljuko gor?

Sicer pa je uvožen in s tem itak polovico podatkov vprašljivih.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Sicer na paše ravno v to temo - ampak na relaciji Medvode-Kranj sem v zadnjih dveh tednih 3x opazil svetlo rožnat Ford Mondeo - ruske ali ukrajinske tablice.

Tocno tega sem videl prejsnji teden na poti proti LJ iz smeri Postojna
smile-1.gif

Ja, ruske tablice so bile gor!
hysterical-1.gif