Mali oglasi: zabavne podrobnosti

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Citat:
Uporabnik Ausc pravi:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6790770&show=1

Kaj je pa ta pojedel, 550i za 150k?

Je pa zanimivo tole
smile-1.gif

------------------
Ostalo:
- 1.lastnik
- servisna knjiga
- nepoškodovan
- nekaramboliran
- avto je garažiran
- slovensko poreklo
- ...
-

AVTO ZELO LEP IMA LE 135 KM KER SEM GA NAROCIL IZ NEMCIJE

SAMO RESNI
LP.
--------------------------

Tip ga je narocil z Nemcije, ima pa slovensko poreklo
smile-1.gif
pa ameriški števci in ameriški zunanji dodatki...

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.819
5.928
113
Imate nek hud SW (CSI style), da lahko tako čitljivo povečate sliko armature, jaz ne vidim nič čitljivega.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Pa se laze, kaksno slovensko poreklo, ce se iz slike jasno vidi, da gre za avstralsko vozilo..

bi_dzi

Pripravnik
16. avg 2007
160
0
16
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6854031&show=1

opombe:

oglas pišem v imenu brata.
lahko povem da je avto lepši kot nov, saj je pravi Picajzl. avto je celi čas pokrit v garaži, vožen je le v posebnih čevljih, vedno vožen le v lepel vremenu ob vikendih-nikoli pozimi. na vsakem občutljivem delu -kljuke, tank,.. je zaščitna prozorna folija, na sedežih so brisače, skratka avto lepše negovan kot v salonu.
prevoženih ima le 9000km kar pove vse. kupljen pri selmarju je 1. lastnik
prodaja se izključno zaradi že naročenega novega vozila bmw.
možno je urediti leasing..
...

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Ok, do tistih brisac na sedezih je bilo se nekako (ker je res "fun car", povrhu vsega pa se kabrio, je nekako vozen edino ob lepih vikendih se smiselno, posebne cevlje se da tudi razloziti kot neke malo bolj "dirkaske" cevlje z mehkimi podplati, ki jih je nosil za voznjo, lepljenje prozorne folije tudi ni prvi in se tudi nekako razumem), tisto je pa malce prehuda. Pa se dejansko so na eni sliki vidne, tako da pomoje ne nabija.. Je pa res, da sem tudi sam precej picajzlast kar se tice avtov, tako da mogoce nisem najbolj reprezentativen
smile-1.gif

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
No.. brisače na zicih niti niso tolk nenavadne po mojem.. Poleti če se dlje časa voziš pridejo brisače zelo prav, ker ne švicaš tolk v zice ampak pač v tekstil. Je pa res, da je na takem avtu to mal mim..

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
No.. brisače na zicih niti niso tolk nenavadne po mojem.. Poleti če se dlje časa voziš pridejo brisače zelo prav, ker ne švicaš tolk v zice ampak pač v tekstil. Je pa res, da je na takem avtu to mal mim..

Ja, predvsem zato, ker piše v navodili: ''svetujemo Vam, da si vedno pokrijete sedeže z dodatnim kosom tkanine (brisača, prt, babičine gate...), ker sedeži NISO namenjeni ''švicanju'', če pa vam že kapne kaljica na sedež, pa je le-to nemogoče očistiti!