Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Huh... Pa je 250k km še "varno" za hondo?

Motor se pri takih kilometrih šele dodobra ogreje seveda lahko računam an to, če so bili redni servisi, če niso bili potlej pa je jeba

B81

22. jul 2007
36.921
10.496
113
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Huh... Pa je 250k km še "varno" za hondo?

Motor se pri takih kilometrih šele dodobra ogreje seveda lahko računam an to, če so bili redni servisi, če niso bili potlej pa je jeba

My ass.
Slovenski avto z 250 k km ni enak nemškemu. Pri nas se za 100 km 20 krat vsedeš v avto in ven, tam pa recimo dvakrat.
Potem pri taki kilometrini začnejo preperevati razni gumijasti materiali, ki jih je polno pri avtu, kje je še recimo sklopka in drugi vitalni deli avta. Sam material se z leti stara, pa čeprav je iz železa ali jekla. (BTW: Življenjska doba terminatorja je nekje 120 let)
grin1.gif

Sam sem gledal avte z največ 120 k km, da bi kupil avto z 200 k km, je še večja loterija, pa čeprav je bil redno servisiran.

Redno servisirani so ponavadi avti od firm, torej službeni, ki jih pa po večini niso ravno parali, ko je treba hitro nekam prit (čas je denar, bla bla) in avti, ki jih vozijo ljudje, ki skrbijo zanje. Slednjih je pa bolj malo.

Tele honde recimo pa tudi imajo po večini mladi ljudje, ki pa itak spraska zadnji denar za avto in itak raje da denar za aluwing, kot pa za dober servis.

Ok, dizla s preverjenim motorje bi sam kupil še s 150 k km, od avtohiše, če mi dajo čimveč garancije na motor. Potem pa na AMZS po člansko kartico in na eno dolgo normalno turo, da vidim ,akko se avto obnaša.
Sel mel slabe izkušnje in bi tako naredil.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
No ja...imaš tudi mlade, ki so entuzijasti in dejansko avtu namenijo samo najboljši materijal in z njim delajo v rokavičkah....
Waznt me...
grims-1.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:

Tele honde recimo pa tudi imajo po večini mladi ljudje, ki pa itak spraska zadnji denar za avto in itak raje da denar za aluwing, kot pa za dober servis.
.

Wrong
ne-ne-1.gif

Mlajši velik bolj skrbijo za vozila k stardci, res da ne vozijo na pooblaščene servise jih pa tko privat velik bolj vzdržujejo in veliko bolje vozijo
zmaga.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Sicer ne poznam, ampak 3 leta star Audi in brez potrjene servisne? Vzrok sta lahko le 2 stvari, "malomaren" lastnik ki je že pri novem audiju šparal na servisih ali zbiti kilometri. Prej drugo kot prvo, saj dvomim da je kdo tak nor da bo vozil novega audija pod "kozolec" šraufat in z tem izgubil garancijo. Obstaja pa tudi možnost da je servisna potrjena v času garancije (2 leti??), ali pa da je prodajalec preprosto pozabil obljukati "potrjena" zraven servisne.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Prepoceni???

Meni se zdi še drag, glede na ostale tega letnika, res pa da ima ta najmanj kilometrov med vsemi.

JustOne

Pripravnik
20. avg 2007
435
24
18
Gorenjska
KSZ

Pozna kdo tole, oz. pozna kdo prodajalca, ker me resno mika. Cena se mi zdi ugodna, opreme pa za tak razred avta kar nekaj. Po telefonskem razgovoru s prodajalcem na j bi bilo z avtom vse OK, kilometri realni.

Moti me pa to da se tu isti avto prodaja s precej višjo ceno.

Zdaj pa sem v dilemi zakaj je cena tako padla. Ali se avto že zelo dolgo prodaja, ali pa je z njim nekaj narobe. Ne bi se rad zaman vozil okrog in zapravljal čas.

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Spomnim da se je enkrat nekdo mislim da še na mobisuxu kupil tako primero (kolikor me spomin ne vara je bila bordo rdeča) in je bilo z motorjem nekaj hudo narobe in mu jo je potem uspelo vrnit prodajalcu.

Previdno.
zmaga.gif

Edit; sem našel tisto temo, definitivno gre za isti avto.

Nazadnje urejeno:

JustOne

Pripravnik
20. avg 2007
435
24
18
Gorenjska
Link do teme mogoče? Ker tam nisem več registriran in ne morem iskati. Zvezdice padejo pa alti tudi.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
36.921
10.496
113
Ni zanimivo, da večina avtov, ki so tu gor par dni, potem več ni. Kaj se res prodajo?

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
Link
sam sem se enkrat tud tuki znajdu, gledal en a6. še zdej ga majo. od enga direktorja z italije,mal vožen,oh in sploh.ja ja
cheer.gif