Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

B81

22. jul 2007
36.924
10.501
113
Zdravo. Kdo prodaja passata v hotinji vasi in kako je ohranjen? Stoji za cesto ze kaka 2 meseca... Pozna kdo? Lp

Morda ga ne oglašuje na netu, ker bi se tam že zdavnaj prodal.
Na zunaj zgleda dobro ohranjen, ne vem pa nič drugega, pa vedno se prehitro mimo peljem in si številke ne zapomnim, ima nek popndekl za šipo, kjer piše prodam in gsm.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.554
1.084
113
Titograd
Če stoji za cesto je že od kakega švercerja, mi imamo tu tudi enega in vsake toliko na isto mesto ob cesti postavi kak avto
smile-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ni nujno.

Jaz sem tako že prodal par avtov. Nazadnje krvosesovega. Stari je doma ob dokaj prometni cesti in dam gor tablo Prodam.
cheer.gif

B81

22. jul 2007
36.924
10.501
113
Pisna garancija na kilometre?
S tem si lahko nekaj obrišeš. Garancijo naj dajo za primer okvare, ne pa kilometrov.

gregor

Fizikalc
31. jul 2007
399
35
28
Dolina hmelja
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Pozna kdo tile dva trgovca?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2623264&show=

Mislim, da sem bil pred dvema letoma pri tem avto moto shopu.
Šel sem zraven gledat xsaro, odlično ohranjeno, servisna knjiga, pravkar narejen veliki servis(to je bilo še po telefonu povedano)

No v živo je bil avto katastrofa, verjetno je zadnje obdobje služil nekje na gradbišču v italiji. Servisne "še niso dobili od lizing hiše", da je bil velik servis narejen, se noben ni več spomnil.

Želimo še pogledat eno lybro tako iz firbca, ko smo že tam. Se je ni dalo z daljincem odklenit (prazna baterija verjetno), s ključem pa tudi ne, ker je bilo v avto vlamljano in vse kjučavnice zjebane.

Skratka od prodajalca, kateremu pokažeš črno olje, on pa pravi, da je mašina samo od vode mokra, ker so jo prali, nismo nič kupili.
grin1.gif

Ko kupec reče "greva še eno laguno pogledat naprej" je prodajalec takoj skočil, da ima njegov tast odlično ohranjeno laguno naprodaj
bonk.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
ksz

Mene pa zanima, če kdo pozna Moto Hit iz Krškega. Zanimam se za nek motor pa mal firbcam, kako kaj oni poslujejo, od kod imajo motorje, ipd.

lp

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Mene pa zanima prodajalec Avtocenter Černivec in Torkar iz Ljubljane! Ma kdo kake izkušnje? Vem da je avto iz uvoza, da pa tip garancijo na kilometre ter pol leta na avto.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.554
1.084
113
Titograd
Še dobro da je foter bil na poti v krško danes pa mi je spotoma želen avto pogledal.... na slikah ok, hvaljen podolgem in počez, v živo pa taka žalost da brezveze
bonk.gif