Citat:
Uporabnik TheMan pravi:
Avto je za ta denar več kot odličen, sam sem šel na ogled malo z rezervo, ker se ve kaj lahko ponavadi pričakuješ. Kilometri so realni - zadnja dva servisa delana pri nepooblaščencu, sta pa vpisana., Na števcu jih ima sicer 520 več kot je napisano v oglasu, in mesec prve registracije ni februar kot je prvotno pisalo, ampak april (so popravili).
Oprema je vsa original - v osnovi gre za S-Line (podvozje, sedeži, volan), razen odbijači in pragovi so naknadno montirani original RS4. Alkantara bi bila potrebna nežne roke. Avto drugače ni zanemarjen - očitno ga ima v lasti ljubitelj.
Gume so letošnje in še s kar precej profila, platišča prav tako, izpuh je DeVito in ni homologiran. Lakiran je bil po levem boku zadaj, merilec pokaže dvojni nanos. Na robu strehe je majhen flek rje, manjši kot kovanec za 1 cent.
Motor lepo dela, skratka sem bil navdušen nad celoto, zataknilo pa se je pri menjavi za moj TT, sem pač hotel uturit menjavo ključ za ključ pa niso bili zainteresirani.
Sem še vedno zainteresiran, samo očitno ni ravno čas za prodajo športnih kupejev v najvišjem zavarovalnem razredu...