Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
bravo,. Srečno vožnjo in naj ti služi
cheer.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.331
301
83
39
Ljubljana
Avto je itak znucan, samo poglej tipke od klime, sredinski naslon za roke... plus tega maš light show na armaturki, gori lučka za elektronko motorja pa ABS (mensezdi)

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
37
CENTAR LJ
Citat:
Uporabnik TheMan pravi:
Pozna kdo tega http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6452390&show=1

Kolikor sem preveril po št. šasije (avto sem si ogledal izven delovnega časa) bi znali km štimat. 2 leti nazaj jih je imel 160k, slovenski, kupljen na Porshe Verovškova - tam servisiran do 160.000.

Bi mi bil zanimiv avto, ima kar nekaj potenciala. Še posebej ker je trenutno najcenejši b6 1.8t quattro na trgu.

Kaj je bilo potem s tem? Je bil za kaj?

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
Avto je za ta denar več kot odličen, sam sem šel na ogled malo z rezervo, ker se ve kaj lahko ponavadi pričakuješ. Kilometri so realni - zadnja dva servisa delana pri nepooblaščencu, sta pa vpisana., Na števcu jih ima sicer 520 več kot je napisano v oglasu, in mesec prve registracije ni februar kot je prvotno pisalo, ampak april (so popravili).
tongue-1.gif

Oprema je vsa original - v osnovi gre za S-Line (podvozje, sedeži, volan), razen odbijači in pragovi so naknadno montirani original RS4. Alkantara bi bila potrebna nežne roke. Avto drugače ni zanemarjen - očitno ga ima v lasti ljubitelj.
Gume so letošnje in še s kar precej profila, platišča prav tako, izpuh je DeVito in ni homologiran. Lakiran je bil po levem boku zadaj, merilec pokaže dvojni nanos. Na robu strehe je majhen flek rje, manjši kot kovanec za 1 cent.
Motor lepo dela, skratka sem bil navdušen nad celoto, zataknilo pa se je pri menjavi za moj TT, sem pač hotel uturit menjavo ključ za ključ pa niso bili zainteresirani.
uf-1.gif

Sem še vedno zainteresiran, samo očitno ni ravno čas za prodajo športnih kupejev v najvišjem zavarovalnem razredu...
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Odbijači in pragovi ne morejo biti original RS4, ker B6 ni obstajal v RS različici.

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Citat:
Uporabnik TheMan pravi:
Avto je za ta denar več kot odličen, sam sem šel na ogled malo z rezervo, ker se ve kaj lahko ponavadi pričakuješ. Kilometri so realni - zadnja dva servisa delana pri nepooblaščencu, sta pa vpisana., Na števcu jih ima sicer 520 več kot je napisano v oglasu, in mesec prve registracije ni februar kot je prvotno pisalo, ampak april (so popravili).
tongue-1.gif

Oprema je vsa original - v osnovi gre za S-Line (podvozje, sedeži, volan), razen odbijači in pragovi so naknadno montirani original RS4. Alkantara bi bila potrebna nežne roke. Avto drugače ni zanemarjen - očitno ga ima v lasti ljubitelj.
Gume so letošnje in še s kar precej profila, platišča prav tako, izpuh je DeVito in ni homologiran. Lakiran je bil po levem boku zadaj, merilec pokaže dvojni nanos. Na robu strehe je majhen flek rje, manjši kot kovanec za 1 cent.
Motor lepo dela, skratka sem bil navdušen nad celoto, zataknilo pa se je pri menjavi za moj TT, sem pač hotel uturit menjavo ključ za ključ pa niso bili zainteresirani.
uf-1.gif

Sem še vedno zainteresiran, samo očitno ni ravno čas za prodajo športnih kupejev v najvišjem zavarovalnem razredu...
grims-1.gif

Če ti kaj pomaga, lastnika tega audija imaš na BMW forumu, uporabnik dBola.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.087
448
83
45
dolenska
Pa dobr, če veš da so dolenci slabi prodajalci oz nategatorji, potem kupuj v 03 regiji
rolleyes-1.gif
. Kateri pa so dobri prodajalci?

ON
Ne poznam tega prodajalca

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
1.5dci sta obe, kaj pa vem če je to za kupit, sploh v laguni. Jaz bi še naprej gledal 2.0dci, samo ne takih prepoceni.