Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.897
104
63
mb+ -20km
Citat:
Uporabnik Ausc pravi:
To je bilo 3 leta nazaj novo vredno koliko? 90k? Bolan padec vrednosti..

edit: opa, odgovarjal uporabniku bero1

Saj zato sprašujem, če kdo pozna, ker če je vse tako kot piše v oglasu, je nakup bingo
cheer.gif

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Ta je pa tak najjača
evil.gif

Prodam ga ker ga ne uporabljam, zaradi službenih obveznosti... Imel sem ga kot drugo vozilo... Avto mi praktično stoji....

A avto ima v 9ih letih narejenih 167k km

Kaj bi te lahko potem jaz za moj avto napisal, ko je letnik `98, pa ima 10k km manj, a vozim se dnevno z njim v službo, 2x na morje itd.
cheer.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Še dobro da je 2 lastnik in da v oglasu nikjer ne piše koliko kilometrov je z avtom naredil 1 lastnik.
hysterical-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
saj ti piše

OBSTAJA MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU, ZA KATERE NE ODGOVARJAMO, ZA TOČNOST PODATKOV PREVERITE PRI NAŠIH PRODAJALCIH..
evil.gif

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
522
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Citat:
Uporabnik fuzi007 pravi:
pozna kdo ta avto ali vsaj prodajalca

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6389927&show=1

Avta ne poznam, poznam pa prodajalca, ker pri njemu servisiram avto. Maksimalno korektni in sem z njimi zelo zadovoljen. Če ti kaj pomeni, sem skoraj sosed od Porsche na Verovškovi, pa peljem avto vedno k njim.

Podobno je tudi pri men
cheer.gif
i. Se peljem k njim na servis, zaradi zgoraj navedenega, pa to od zelo daleč. Izkusnje dobre.

Lp

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Še predno sem oglas pogledal in spodaj prebral da naj bi bil uvožen sem za foro ugibal koliko magičnih kilometrov ima napisanih...in sem falil za 7 tisoč
hysterical-1.gif

OK če naj bi bil avto ok kot piše, vzami številke prometne (servisne ne glej, ker jo lahko na bolhi kupiš pa štemplaš) pojdi na servis in upaj da ima ford tudi vpogled servisov iz tujine...če bo kaj čudno, oz. če ne moreš 100% preveriti....prste stran in naj ga kar ima.