Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik jakkaa pravi:
bejž od 1.6 HDI...

Zakaj pa? So kakšne težave s tem motorjem?
shocked-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.874
6.531
113
bi jaz tudi rada vedela kaj je botrovalo tej izjavi. kolikor sem jaz uspela prebrati (izkusenj pa res nimam), je bil vec ali manj pohvaljen s strani uporabnikov. dobro, sem zanemarila pripombe kot so: boljse bi bilo, ce bi bil 2.0hdi ali pa to je samo za penzionisticno voznjo, pa tak.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
36.934
10.503
113
kaj....prodajalcu reči, če ima ok servisno knjigo, če lahko da kaj garancije, poglej spoje karoserije, torej da pokrov na eni strani ni 1 mm, na drugi pa 6 mm odmaknjen od blatnikov...gledat idi v soncu, ker lahko opaziš, če je bil kaj barvan, poglej levo stopalko, koliko je obrabljena, volan tudi poglej, potem poglej kljuko na levih vratih od zunaj, tam ko odpreš vrata...avto naj bo mrzel, ko ga boš prižgala na ogledu in glej obrate, ki ne smejo nihati ali biti predolgo previsoki...pač taki mali izredni tehnični mu naredi, pa je
grin1.gif

Ko te bo pa vprašal, kaj si po poklicu, pa reči ekonomist, ata pa ima kleparsko delavnico....
grin1.gif

Aja pa ceno zbij obvezno, ker je avto predrag.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.874
6.531
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
pač taki mali izredni tehnični mu naredi, pa je
grin1.gif

crazy1.gif
ja pa jade, pojma nimam. Lahko bi primerjala s svojim 6 let starim cliotom z slabimi 100k km, ampak napram njemu je vsak avto znucan in obrabljen. Lahko pa v primerjavo vzamem od mame 8 let starega cliota (s komaj kakim jurjem km več), pa je vsak avto ohranjen. to je tu mač stresno za mene...

Razumem pa evre, to pa ja. in je bilo jasno, da se cena mora znižati, v kolikor bi vse ostalo bilo OK.

Nič, bom najbrž popustila decu, ki si želi Berlinga in bi ga kupila novega. Saj mogoče ima prav - reč je zelo funkcionalna in racionalna in bi lahko vrsto let dobro služila, jaz bom pa pač šla v miže do njega, ker grd je pa ravno tako v presežnikih.

jakkaa

Pripravnik
19. mar 2009
352
0
16
ljubljana
Biser ja, kaj pa ma menjava olja veze z ostalimi stvarmi, ki delajo težave? Puščanje šob, puščanje olja kjerkoli pogledaš, alu zaščita okoli FAP-a razpade, EGR ventil umreš predn ga zamenaš, turbin je tud že kr neki šlo u drobiž....če mi ga kdo šenka, ga isti moment šenkam naprej...

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
avtobinck

Pozna kdo tega trgovca? Cel kup i30 avtomatikov. Ma kdo kake izkušnje s tem avtomatskim menjalnikom? Glede na to da ma še dost garancije, glede kakih ekstra stroškov ne bi bil problem? Pa kako to prestavlja, je že kdo peljal?

I

Izbrisan uporabnik 3287

So ok. Tudi cene servisov imajo ok. Menjajo tisto kar je potrebno. lp

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik jakkaa pravi:
Biser ja, kaj pa ma menjava olja veze z ostalimi stvarmi, ki delajo težave? Puščanje šob, puščanje olja kjerkoli pogledaš, alu zaščita okoli FAP-a razpade, EGR ventil umreš predn ga zamenaš, turbin je tud že kr neki šlo u drobiž....če mi ga kdo šenka, ga isti moment šenkam naprej...
To so tvoje osebne izkušnje ali ti je to povedal kolega od kolegovega frenda?