Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Mah, pogledat ga bom šel, pa bom videl v kakšnem stanju je
cool-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Sveti se kot pumpezeva rit
evil.gif
Najbrz je zato cena tako nizka, s prahom bi bil vreden se nekoliko vec.

B81

22. jul 2007
36.933
10.500
113
Mimogrede:

Kako se jim splača uvažat recimo iz Francije, gledam npr. P 407 in so enake cene, kot pri nas.
Je to izključno uvoz avtov z 200 k km, kemično očiščeni, s korekturo prask in zavrtenimi kilometri?
Preverba ni možna?

Lp

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Mimogrede:

Kako se jim splača uvažat recimo iz Francije, gledam npr. P 407 in so enake cene, kot pri nas.
Je to izključno uvoz avtov z 200 k km, kemično očiščeni, s korekturo prask in zavrtenimi kilometri?
Preverba ni možna?

Lp

Kolega kupoval 407. Večina uvoženih iz Francije. Preverba kilometrov in servisov nemogoča. Računi ponarejeni prav tako servisna knjiga.
Na koncu kupil od 1 lastnika v Sloveniji, zaenkrat zadovoljen.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.402
5.682
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Mimogrede:

Preverba ni možna?

Lp

ker ti ne gledaš dražb od lizing hiš in ker ti nimaš direktnih ponudb avtov v paketu od lizing hiš

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Jaz ne vem nič, razen da imajo ponavadi magične kilometre in da avtomobilom serijsko preoblačijo volane in popravljajo sedeže pri tapetniku. Ne trdim pa, da vrtijo kilometre.

Domen

Pripravnik
24. jul 2007
207
0
16
no sej če vrtijo kilometre nazaj mi je vseeno,
smile-1.gif
pa če še preoblačijo pa popravijo pa tudi prav...bolj me zanima splosno če kdo pozna avto? ter kako se kaj obnesejo BMW 3XD-..ali je boljše gledati za HONDO Accord Touring 2.2diesel...to dvoje imam na izbiro

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Laguna GT

Je to bivši Kalan, ki ne slovi ravno kot pošten? Nadgradil bi Megana in se mi tale Laguna z novejšo verzijo iste mašine zdi kot idealna za to.

jendomen

Pripravnik
30. apr 2008
357
11
18
Domžale
LP
Avto Medvode nima nobene veze z Kalanom.
Ima pa v večini uvožene avtomobile. Ko sem še delal v Medvodah, sem večkrat videl,ko je z "šleparjem" pripeljal rabljene avte.

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
Jst mam dobre izkušnje z njim. Je pa tko, da je on od sodelovca prjatu. In takrat mi je za vsak avto povedu kaj in kako. Je pa tko, da večina njegovih avtomobilov ma mal več kilometrov. Zakaj? Zato ker jih ne vrti nazaj.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik cresh pravi:
Jst mam dobre izkušnje z njim. Je pa tko, da je on od sodelovca prjatu. In takrat mi je za vsak avto povedu kaj in kako. Je pa tko, da večina njegovih avtomobilov ma mal več kilometrov. Zakaj? Zato ker jih ne vrti nazaj.

Ta jih nima, je pa spet tista magična cifra 120k. Bojim se, da je to kar ena taka navada, da se znucane avte previje dol na 120k in prodaja. Poleg tega je pri tej mašini pri 120k tavelik servis. In me moti, če mi rečejo da je bil narejen, pa v bistvu ni bil. Saj brez veze da tu pametujemo. Bom šel pogledat, pa bom videl kako in kaj.