Potem pa primerjaj vse naštete, pa še kakega renolta in vidiš, kjer dobiš največ opreme za tak dnar.Mah, v bistvu preverjam, koliko je dobra opcija. Ko bom menjal, bom vzel enega karavana v rangu ceeda, astre, focusa..itd. Z avtom se bo predvidoma delalo okoli 15k km letno; iščem predvsem nekaj zanesljivega, kar bo delalo čim dlje časa. Ne da se mi namreč menjati avta vsakih nekaj let, glede opreme pa tudi nisem zahteven. Trenutno imam ceeda sw letnik 2009, 1.6 dizel in mi ustreza, vendar ima 245k km in ne bi rad kdaj ostal na cesti, zato sem pač začel mal spremljati, kaj se prodaja v tem rangu
vozi dokler ne boš ostal na cesti pa še potem, če se popraavilo splača. tudi z novejšim imaš še vedno dobre možnosti, da te kaj doleti.Mah, v bistvu preverjam, koliko je dobra opcija. Ko bom menjal, bom vzel enega karavana v rangu ceeda, astre, focusa..itd. Z avtom se bo predvidoma delalo okoli 15k km letno; iščem predvsem nekaj zanesljivega, kar bo delalo čim dlje časa. Ne da se mi namreč menjati avta vsakih nekaj let, glede opreme pa tudi nisem zahteven. Trenutno imam ceeda sw letnik 2009, 1.6 dizel in mi ustreza, vendar ima 245k km in ne bi rad kdaj ostal na cesti, zato sem pač začel mal spremljati, kaj se prodaja v tem rangu
..., ko ta umre, greš mirno po drug avto.
Tako kot je Sad rekel. Za par 100€ kupis nekaj, da si mobilen, potem pa imas cas iskat. Boljs na tak nacin in na to gledas kot na strosek/investicijo. Se zmer cenej kot, da na hitro kupis drago kanto, kjer te ze prvi servis lahko drazje pride. Pa ce lahk se kak let pocakas ( od sedaj), bos pa se prisparal verjetno Ker cene rabljenih so sle goooor.ja, ampak katerega? ko se moraš na hitro odločit, ni tako enostavno. sem v podobni situaciji kot Zebdi, ko čakam kdaj bo zaropotalo (335k km na francoskem polizdelku)
To moras imet € v nogavici pa ogromno srece. Verjetno od kakega znanca? Ali pa da ti je hobi vsak dan viset na avtonetu.V primeru nakupa rabljenega vozila je itak se najbolje držat načela da avto zamenjaš ko se pokaže dobra priložnost in ne ko rabiš avto. Jaz sem najboljša avta, ki sem si jih lastil kupil ko sploh avta nisem kupoval. Samo dobra priložnost se je takrat pokazala.
ja, ampak katerega? ko se moraš na hitro odločit, ni tako enostavno. sem v podobni situaciji kot Zebdi, ko čakam kdaj bo zaropotalo (335k km na francoskem polizdelku)
Jaz sem zaaral en avto pred kratkin. V tem času so 3x korigirali cene. Avto je že dobra dva tisočaka dražji. Gre se za VW grupo.