Pri prvi moraš na roke nastavit hitrost ventilatorja in smer šob kam naj piha.
Obvlada samo regulacijo temperature.
Ni to baš avtomatska klima.
OMG pa kaj ti misliš, da cel svet govori slovensko?????To je za tiste, ki mislijo, da AC pomeni Avtomatska Clima...
Nikjer ni oznake RC...Ročna Clima
Dobro, da si napisal...jaz to vem, velika večina tu pa ni vedela do sedaj...OMG pa kaj ti misliš, da cel svet govori slovensko?????
AC je angleška oznaka za Air Conditioning in ponavadi pomeni ročno nastavljivo klimo AAC pa je meddrugim tudi oznaka za Automatic Air Conditioning
RC pa ne me hecat no RC je lahko samo oznaka za Radio Controlled in nima veze z klimami RC so ponavadi modelčki avtomobilov, ladij, dronov,.....
bo treba it v premijo (četudi staro zgonjeno), da vidiš zakaj je nekaj v štartu dražje.Indeed...nisem še vozil avta z avtomatsko klimo ki bi znal ohladit vroč avto "po pameti"...zna moja roka bolj racionalno nastavit!
alkoholika vprašaj njegov teren je to... sicer pa sem tam tudi jaz želel kupiti en avto, pa...Še eno vprašanje ki sodi v temo
Peugeot 5008
Pozna kdo avto ali trgovca?
Kakšen drug predlog za nakup enega večjega (po volumnu prostora za ljudi in prtljago in ne motorja) bencinca, cca 7000 ojrov. Vožnja 90% mesta, pa kakšna relacija čez vikend. Naredim 10-11 jurjev km na leto.
Jst sem pri njemu kupu avto (ne dolgo nazaj) ne rečem v garancijskem roku je bilo vse fer od njega, nekaj malenkosti je poštimu, je pa tipični dealer... vse zavija v celofan pa temu ni tako! (lagal glede opravljenega servisa itd..)Še eno vprašanje ki sodi v temo
Peugeot 5008
Pozna kdo avto ali trgovca?
Kakšen drug predlog za nakup enega večjega (po volumnu prostora za ljudi in prtljago in ne motorja) bencinca, cca 7000 ojrov. Vožnja 90% mesta, pa kakšna relacija čez vikend. Naredim 10-11 jurjev km na leto.