Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

B81

22. jul 2007
36.933
10.503
113
Dobro. Vsaj en je na forumu, kateremu je jasno, da se s 100 KM ne da vozit
evil.gif

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Avtomatski menjalnik ne, drgac pa 1.6HDi ja. Zakaj ne? Zaradi podhranjenosti (vcasih sem imel prejsnjo generacijo 1.6tdcija v focusu, bp je lavfal 300000km)? Saj ni avto za divjat ampak za lezerno froce furat
smile-1.gif

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Vidva to iz izkušenj al kr'neki?

Avtomatika do lani al predlani ni bilo v teh modelih sploh - samo robotiziran in glede na to koliko se jih vozi po cestah (kar veliko, sploh v Picassojih) je z njimi zelo malo problemov. in kaj naj bi sploh crkovalo? Sam menjalnik je povsem identičen ročnemu, sklopko in prestave pa krmili "robotek", ki to praviloma dela boljše od nealter človeka.
Sedaj pa robotiziranega ni več v novih modelih, le avtomatik.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Vidva to iz izkušenj al kr'neki?

Avtomatika do lani al predlani ni bilo v teh modelih sploh - samo robotiziran in glede na to koliko se jih vozi po cestah (kar veliko, sploh v Picassojih) je z njimi zelo malo problemov. in kaj naj bi sploh crkovalo? Sam menjalnik je povsem identičen ročnemu, sklopko in prestave pa krmili "robotek", ki to praviloma dela boljše od nealter človeka.
Sedaj pa robotiziranega ni več v novih modelih, le avtomatik.

robot je čisto fin za ležerno vožnjo, ampak se vsi obregnejo, ker je počasen in ne dohaja dinamične vožnje. za normalno, družinsko vožnjo pa je več kot odličen, pa kot si omenil, zanesljiv. pa v primerjavi z ostalimi avtomatiki načeloma cenejši za vzdrževanje (manj menjav olja menjalnika, načeloma pa obstaja možnost, da bi bila nekega dne za zamenjat sklopka, ampak glede na to, da z njo upravlja robot oz. računalo, je z njo precej nežen
smile-1.gif
)

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Se strinjam, za dirkat pač ni, čeprav nam v C4 dela čisto solidno, tudi pospeši z mesta OK, je pa res, da si kdaj vza,me malo "premora" preden zamenja, ampak še vedno hitreje kot 99% nealter voznikov ročno.
wink-1.gif

Aja na 200000 je sklopka še prva.

B81

22. jul 2007
36.933
10.503
113
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Fantje mene pa zanima a kdo pozna dilerja oz.podjetje AP Drago iz Maribora? So kaj znani po (pre)velikem vrtenju KM ali so dokaj posteni?

je ok

ker avto gledaš?

Kateri dilerji so ti še znani? Vidim, da jih veliko poznaš.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.404
5.682
113
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Sam menjalnik je povsem identičen ročnemu, sklopko in prestave pa krmili "robotek", ki to praviloma dela boljše od nealter človeka.

Čakaj malo ti to čisto resno? Si dejansko vozil ta avto in rečeš, da dela boljše od človeka? Ker ta menjalnik je katastrofa v vseh pogledih. Prestavlja dooolgo. Predn pogrunta da bi ti rad da prestavi nižje če rabiš hireje pospešit je tudi že vse mimo ko on prestavi nižje. Mater še smart lepše prestavla.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
C3 pluriel (prva serija robota), 2X C4 + C4 GPicasso sočasno v družini vsi trije cca 9 let. Ja jaz to resno.
Pa da ne boš še enkrat spraševal o ostalih avtomatikih, ki sem jih imel in vozil: Woyager 2X, Audi A4, BMW 525, Sprinter in R Grand Scenic DSG.

Recimo da se vsaj malo spoznam.

PS: spregledal si NEALTER človeka. Tu imamo itak vsi licenco F1 in WRC.
cool-1.gif