Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Kaj te zanima o avtu?

Edit: cena takih je v nemčiji bistveno ugodnejša, raje si ga pripelji sam:

http://suchen.mobile.de/fahrze...p;pageNumber=1#

Oziroma če si ga že pripeljal, spusti ceno za kakšne 3 tisočake, bo še vedno ostalo dovolj profita.
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Sicer pa je ta po moje en navadni nategun, ker piše da je 1. lastnik ...v Sloveniji verjetno res, koliko pa še jih je bilo pred tem v tujini?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Garancija je 2 leti, ostala 4 leta pa je jamstvo ... za jamstvo moraš vprašati serviserja, če je še veljavno za konkretno vozilo.

PPG78

Pripravnik
29. nov 2009
96
0
6
Jamstvo 6 let velja samo za SLO avte. Če je pripeljan iz tujine in star 3 leta ni nič garancije.

misaneti

Zelenc'
2. sep 2015
2
0
1
Mal sem zajeb... , ker sem napisal komentar za drug avto, ki ima v primerjavi z ostalimi na Avtonet malo km in primerljivo ceno.
http://www.avto.net/_AVTO/ogla...on%202.0%20T...

Kar se pa tiče avta z linka na Mobile, jaz iščem 4MOTION. Sicer jih na Mobile najdeš malenkost ceneje, vendar so v glavnem na severu Nemčije in če računam še "provizijo", ki bi mi jo zaračunal uvoznik in davek, pa ni več velike razlike?

Za Di-rect me je pa zanimal, ker ima pač tudi oglas za avto, ki ga iščem, vendar pa je z območja 03, kjer imam pa slabe izkušnje.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.045
3.562
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik misaneti pravi:
Mal sem zajeb... , ker sem napisal komentar za drug avto, ki ima v primerjavi z ostalimi na Avtonet malo km in primerljivo ceno.
http://www.avto.net/_AVTO/ogla...on%202.0%20T...

Kar se pa tiče avta z linka na Mobile, jaz iščem 4MOTION. Sicer jih na Mobile najdeš malenkost ceneje, vendar so v glavnem na severu Nemčije in če računam še "provizijo", ki bi mi jo zaračunal uvoznik in davek, pa ni več velike razlike?

Za Di-rect me je pa zanimal, ker ima pač tudi oglas za avto, ki ga iščem, vendar pa je z območja 03, kjer imam pa slabe izkušnje.

In zakaj misliš da bi bili naši preprodajalci tako prijazni in pošteni, da bi avte, ki so kot si sam ugotovil tam iste cene ali še dražji, tu prodajali ceneje, potem ko jih uvozijo? Nekaj ne štima tu.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Aja, prvi je na žalost iz 03, drugi pa po slučaju ali nesreči tudi? Aja že vem, pri je tok drag, da je drugega greh pustit k je tooook pucen?

Uporabniki romskega golaža?

Nazadnje urejeno:

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Aja, prvi je na žalost iz 03, drugi pa po slučaju ali nesreči tudi? Aja že vem, pri je tok drag, da je drugega greh pustit k je tooook pucen?

Uporabniki romskega golaža?

Meni se oba zdita draga. Avta iz tujine ne kupim sploh.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Peugeot 3008 hybrid - vozi kdo, oz. pozna koga ki vozi?

Avtohiša Mlakar Grobelno???