Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Vrhunsko razmerje glede na ceno, velikost in kvaliteto. Boljšega in cenejšega ni na trgu. Poraba ob zmerni vožnji je med 7-8 l kar ni veliko, glede na velikost avta.
Če imaš relacije je lahko poraba tudi pod 7l.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
za cca 100€ ga daš v usnje oblečt po lastnem vzrocu
tongue-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Mislim da noben volan ne more biti tako slab, da bi te odvrnil od nakupa
wink-1.gif
.

Ko ga enkrat držiš je vseeno kak je. Če ti je hladen pa v vsakem primeru oblečt v usnje.

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
a plastičen volan pa nikogar ne moti

"Rak-rana" vseh renaultov...

?

Ta je dejansko plastičen in ne "usnjen", tako da se tale vsaj obrabil ne bo. "Usnje" je namreč rak rana renaultov, pa spet je veliko odvisno od letnika/serije.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
a plastičen volan pa nikogar ne moti

Ja lahko te moti pač doplačaš višji nivo opreme. Kaj se sedaj delate butci. Za 17.000 eur je plastičen volan, za 30.000 eur pa ima vsega i svašta.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Sem ga šel v salon gledat. Tega ta pocen tam kjer sem bil niso imel se ga pa da dobit. Je pa cena 18100€ plus 200€ za pripravo. So ga pa imeli v salonu za 22k. Lep avto, mogočen, že precej opreme samo ko sem prišel pa do prtljažnika se je pa končalo. Sicer piše 400l samo to nima več kot 300l. Dva srednja kufra in konec. Glede na višino in širino tudi na zadnjih sedežih ni nekega razkošja. To je bolj za dva upokojenca, ki gresta na dopust v hotel. Da greš s tem kampirat z družino ni šans.
Je pa malo zmešnjave, ker se prodajajo še modeli 1600 ccm brez turbine, pa so morda teli malo cenejši. Niso pa bili v avtohiši nič kaj preveč navdušeni nad turbinami v bencinarjih.
Na splošno meni lep avto zunaj in znotraj zelo kvaliteni materijali in dobro sestavljeno samo to ni to kar iščem.

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Nov bencinski kaškaj je 1.2 T ali 1.6 T, stari atmosferski 1.6 bencinec je edino v (p)juku.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Niso pa bili v avtohiši nič kaj preveč navdušeni nad turbinami v bencinarjih.

Ja potem pa naj kar napravijo razprodajo in gredo prodajat papriko in solato, ker dobesedno ne znajo prodajat avtomobilov(serjejo ne ščijo v lastno skledo). Vsi ampak res vsi taresni proizvajalci avtomobilov se gredo "downsizing" tega pa ni mogoče uspešno opraviti brez turbine.

In zdaj boš trdil, da je bila elantra idealna za kamiranje z družino. Nevem no če je prtljažnik v kaškaju res tako majhen v primerjavi z elantrinim. Meni bi se "zmešalo"
evil.gif
, če bi bil prodajalec in bi ti prišel v salon in trdil, da je prtljažnik v kaškaju neuporaben.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
No, ne se razburjat
smile-1.gif
. Pri turbinah mi je bilo namignjeno (downsizing). da je bila smernica v zmanjšanju CO2 v praksi pa da ni prineslo željenih rezultatov. Pač sem vprašal zakaj nekateri še vedno vztrajajo brez turbin pa mi je bilo pač rečeno, da so turbine samo neko vmesno obdobje pri zmanjševanju CO2.
Po tehničnih podatkih ima elantra 7l večji prtljažnik in sem bil presenečen kako je pa v praksi. Meni je zgledala 50% razlika. Dolžina prtljažnika pri Elantri je točno 1m pri Kaškaju pa ene 60cm. Ali pa je optična varka
smile-1.gif

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Vseeno ti novega QQ brez T ne bodo mogli prodati, ne glede na to kaj si mislijo o turbinah. Enostavno ne obstaja.
smile-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
ni tovorno, baje se da to ven vzet pa zamenjat normalnim steklom
Zagotovo se da. Cena pa? Jurja?
Je verjetno kot večnamensko vozilo homologiran. Kar pomeni, da se zavarovanje in registracija tretira kot osebno vozilo.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
Ja kaj zdej pozna kdo prodajalca ali vozilo? Al kje so zdej cake tega?
Pridobi si številko šasije in jo vtipkaj v google, mogoče ti bo našlo dražbo, kjer boš videl v kakšnem stanju so kupili avto. Kaj drugega ti ni možno povedati o avtu, ki je uvožen in še nikoli registriran v Sloveniji. Sploh pa ga prodaja firma, ki je registrirana pred enim letom in pol in je šef neki *iæ iz celjskega. Sicer pa šefa ne poznam, ker ni moj tip.