Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Glede varnosti ti ne bom oporekal, ampak vedi, da v Twinga spraviš več kot v Clia, sploh pa daljše stvari, smuči npr. na zadnjih sedezih je vec prostora za noge v Twingu. Pa tudi bolj prikalden si zdi za mlado punco, kot pa dolgocasni Clio.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.500
1.661
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ja, se strinjam. Clioti so v bistvu prva izbira. Tale prvi je res dober, zmoti me edino opis. Ni da ni. Je kar vse obkljukano....
smirk-1.gif

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Glede varnosti ti ne bom oporekal, ampak vedi, da v Twinga spraviš več kot v Clia, sploh pa daljše stvari, smuči npr. na zadnjih sedezih je vec prostora za noge v Twingu. Pa tudi bolj prikalden si zdi za mlado punco, kot pa dolgocasni Clio.
Res? Hmm, nevem, jst sem se že v Cliu matral, da sem nabasal par smučk notri, da me ni motilo pri ročni in menjalniku.. Je pa res, da smo bili trije in da nisem podiral zicev..

Pokliči, pa ti bo lahko hitro jasno za kak kaliber prodajalca gre.. Čeprav jst sam načeloma nimam slabih izkušenj z onimi od dol, svojega Clia sem kupil od tipa z imenom Ruždija, pa je bilo vse tako kot je treba..
smile-1.gif

Aja, pa nisem ziher kolko vrat imajo tile klioti, ampak meni osebno je 3 vraten avto no go. Mora imet pet vrat, da ti ni treba vsakič zicev podirat..

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.703
6.720
113
pri taščici
Car: ampak tisti pri koscu pa res ni nenadomestljiv. Če ti da 5 let garancije da bo Klima delala potem bi še gledal. Sicer pa ne bi bil rad v črnem avtu brez klime. Servis klime te pa zna koštat pol avta. Da o tisti flikariji z odbijači ne ponavljam, radkapami. Najbrž je še kakšna podobna flikarija ki se na slikah ne vidi.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Glede na debate in naslov, najboljš, da kar tukaj omenim, da prodajam Megana karavan dizla in da (tok-tok) nisem imel nobenih resnih in dražjih popravil. oz pod havbo sploh ni bilo okvar. Samo redni servisi.

Za resnega kupca link pošljem po zasebenm sporočilu, za ostale si ga najdite na a-netu:))

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
Edini Renault kateri dela bp je bencinar in to turbo, tale bo delal do ene 500k bp , če ne bo ostalo shodilo (menjalnik, sklopka, elektronika)..

Renaulta disla pa bejž stran

Že zdavnej ni več tako.

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
37
CENTAR LJ
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
Edini Renault kateri dela bp je bencinar in to turbo, tale bo delal do ene 500k bp , če ne bo ostalo shodilo (menjalnik, sklopka, elektronika)..

Renaulta disla pa bejž stran

Že zdavnej ni več tako.

Ne kupujejo vsi 2007+ letnik, žal

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
37
CENTAR LJ
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
To razumem. Če že govorimo o Renaultovih dizlih problemov od začetka l.2006 ni več.

Ja samo škoda ker avto ni samo motor in bomo videli čez 8+ let kako dobri so res motorji. Ima kdo 500k+ km?

Sem vozil megana 1.5 dci 2007, karavan lj-nl-lj. Motor in poraba (in tempomat) je edina svetla točka avtomobila.

Zadnji sedeži so polom od poloma. Skrajno neudobni. Sprednji so zelo dobri (sploh v primerjavi z zadnjimi). Nobenega občutka na volanu itd.. Verjetno sem pristranski samo se raje peljem iz G4 99 letnik. Žal. Bolj udobni sedeži, motor je slabši TDI to sigurno. Občutek na volanu boljši. Prostora več v notranjosti itd...

Nazadnje urejeno:

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.225
1.366
113
Speedy, ljudje smo si različni. Meni je nekaj všeč, tebi verjetno ni. In ko osebno gledam avtomobile, gledam "nekvarljive" motorje, kar mi je najbolj važno. Drugim pač dol visi za to, važno da je avto lep. Eto.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Pozna kdo tega Galanta ? Meni že od nekdaj eden izmed najlepših avtomobilov. Kako se obnese tale V6 motor?
Sem imel en preblisk s tistim Focusom par postov višje. Ampak bi raje vzel nekaj cenejšega in z bullet proof motorjem (kar ponavadi V6 so).

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
tale v6 je neproblematičen,zadeva se lepo obrača,če me spomin ne vara 8,6s do sto.glede na to da gre za kar staro zasnovo že takrat je poraba pod 9 realna