Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Letalo je padlo na tla 50km od ruske meje, znotraj Ukrajine, letelo je od zahoda proti vzhodu, torej je bil zadet se globlje znotraj Ukrajine. Kako naj bi ga sestrelili Rusi iz Rusije oz. separatisti, ce je letelo na visini 10km za tako visino pa potrebujes konkretni sistem zemlja-zrak?
Tole mi krepko smrdi po false flag.
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Okej, kaj pa, če je enostavno dol padel, kot že en poprej? Verjetno ni problem skrinjic najt ali? Malo počakajmo, bolje?
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Okej, kaj pa, če je enostavno dol padel, kot že en poprej? Verjetno ni problem skrinjic najt ali? Malo počakajmo, bolje?
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
koliko B 777 pa je že padlo dol samo od sebe,točno 0,gre za najbolj varno letalo.zanimivo je to da je to 2 incident te družbe v tako kratkem času na istem tipu letala
Citat:
None of the 11 forensic examinations[8] carried out so far have proven the probability of hitting the Tupolev-154 by a Ukrainian missile.
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Letalo je padlo na tla 50km od ruske meje, znotraj Ukrajine, letelo je od zahoda proti vzhodu, torej je bil zadet se globlje znotraj Ukrajine. Kako naj bi ga sestrelili Rusi iz Rusije oz. separatisti, ce je letelo na visini 10km za tako visino pa potrebujes konkretni sistem zemlja-zrak?
Pa tako lepe slikce ostankov kril, koles, motorjev,... se je videlo. Presneto zaroteCitat:
Uporabnik koliko pravi:
Ob novici sem imel nekak v mislih, da gre za tisto letalo, ki je izginilo marca (malo preveč znanstvene fantastike sem gledal nekoč).
Je pa zanimivo kakšno razdejanje, je letalo povzročilo na tleh. 11.9. pa je tisto letalo, ki je strmoglavilo na pentagon napravilo samo malo luknjico v zgradbo in nikjer se ne vidi nobenih ostankov ne motorja ne kril,.....
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
http://en.wikipedia.org/wiki/S-400_(SAM) pa še en kup drugih