Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Haha ...
Zmagala je drugače Mazda pred Vitaro.
Ste upoštevali izgled in kdo so potencialni kupci? Po mojem da ne. Moja baba je na capturja slinasta, vitare pa ne bi niti s 3 m dolgo palco.
Citat:
Uporabnik as21 pravi:
zakaj niste testirali vozil z podobnimi motorji in paketi opreme. Glede na to da so vozila v tem segmentu trenutno zelo popularna in je dovolj testnih vozil mislim da ne bi bil problem dobiti na test primerljivih izvedenk.
Predvsem zato, ker navajate da je 2008 na testu bencinska izvedenka, vsi ostali mediji pa da je dizel primer
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Seveda, tudi oblika je del točkovanja. AMpak teh avtov ne kupujejo samo babe, veš ...
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Seveda, tudi oblika je del točkovanja. AMpak teh avtov ne kupujejo samo babe, veš ...
Seveda ne. Zato se jaz navdušujem nad vitaro, baba pa nad capturjem. Je popolnoma nepomembno kako sta avta točkovana, ker itak baba odloča (torej je važno samo, da je avto lep in prave barve)
V vsakem primeru pa avti na testu niso povsem primerljivi med sabo. Se samo meni zdi, da je npr. mazda cx3 razred večji in dražji avto od capturja?
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Zato pa pravi dec izbere avto, baba pa sam požegna, da ni pregrd.
Uživaj v capturju
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Seveda ne. Zato se jaz navdušujem nad vitaro, baba pa nad capturjem. Je popolnoma nepomembno kako sta avta točkovana, ker itak baba odloča (torej je važno samo, da je avto lep in prave barve)
V vsakem primeru pa avti na testu niso povsem primerljivi med sabo. Se samo meni zdi, da je npr. mazda cx3 razred večji in dražji avto od capturja?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
2008 je pomoje ravno zanimiv zaradi 1.2 puretech mašince...
Ne, je kar podobno velika. CX-5 je pa razred večja. Avti so čisto primerljivi. Je pa res, da so eni cenejši in malo manj "odrasili", eni pa obratno. AMpak velikostno, po mootrjih ipd so primerljivi.Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi: