Tesla je enota za gostoto magnetnega pretoka. Več T pomeni večjo gostoto magnetnega polja. Za tiste s fobijami pred vsem v okolju, je lahko to problem.
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Sem tudi jaz oddal Valdoltri. Sicer bom čakal cca 10-14 dni dalj kot pri najhitrejšemu v Mariboru toda glede na pozitivne kritike sem se odločil za Valdoltro ker, če tudi bi prišlo do kakšnega zdravljenja oziroma operativnih posegov so tam na dobrem glasu.
Cene so verjetno odvisne od vrste preiskave - preveri v UKC, pri dopolnilnem zavarovanju pa preveri pri ponudniku kako je v tvojem primeru s čakalno dobo (čas od takrat ko skleneš zavarovanje do takrat, ko ga lahko začneš uveljavljati).Da si sposodim temo...
Kje se lahko pogleda koliko stane MR preiskava v UKC MB? Namreč sem naročen na eno, nimam pa dodatnega zavarovanja, pa ne vem če se mi bolj splača plačat ali sklenit zavarovanje in potem it na preiskavo (ki ni nič nujnega)
Kaj pa zdravljenje?To je 3 mesece.
Drugače je pa cena cca 50 eur (ne vem pa če je to moje doplačilo ali celotna preiskava) in sicer za MR prsnega koša.
Torej se ne splača dodatno zav.
Mr kolena. Medilab v lj mi je za hrbet ful skopo opisal.