Magic Bullet alternativa

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
nutribullet načelomq zmore vse kar si naštel,
ker pa omenjaš "lomljenje ledu" in da se ne pregreva (ima "samo" 600W), potem pa bo vrjetno za tebe bolj prov prišel kak blendtec + tista palčka s katero premešaš, da sestavine padejo na nož.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Zdaj imamo tegale spodaj (sicer cel komplet), ampak je tečno to sestavljanje...dobri so oni kjer lahko lonček vzameš zraven.
Bom malo pobrskal.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
reklama na yt je pa en velki lol:) Pol kuhne vserješ, pa dva morta bit, da narediš jed:)

sam te ne razumem sedaj kaj bi rad. sprašuješ po teh pocenih smutimejkerjih, hkrati pa želiš lomit led in ne želiš, da se pregreva. To nekak ne gre ravno skupaj.
Res, da vsi to zmorejo, če boš not vrgu 3 kocke ledu, pa mal zelenjave, sadja in velik vode. To je pa vse kar od njih lahko pričakuješ.

Sedaj dva dni testiram kako se v nutribulletu melje meso:) Narežem na koščke, začinim, vržem not, parkrat pritisnem, malo pretresem, še parkrat pritisnem in dobim ven "čuft"
smile-1.gif
) Če bi dal bolj mastno meso ali dodal kak jajc, pa bi komot naredil pleskavico. Pečeno je pa v dveh minutah.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
em kupil Nutri v Šparu ( z popustum
smile-1.gif
) in moram reči da je zadeva super..enostavna za uporabo da o pomivanju ne govorim..
Kako pa tole z mesom zgleda? Se da to lepo normalno sprovest? S katerim nožem..?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ja gre meso čist lepo.
če je full kitasto, potem obstaja možnost, da se kita pod nož navije.
meso narežeš na manjše koščke, dodaš začimbe, čebulo... parkrat pritisneš, mal premešaš, spet pritisneš. Ni pa to mleto meso, kot iz prave "flajš mašine". Jst to prakticiram, ko vzamem zrezek iz skirnje, pa se mi ne ljubi potem meso tako dolgo pečt/kuhat, da bi bilo mehko. S tem pa nardim "mleto", pa je full hit pečno pa nič žilavo. Probal sem z nožem, ki ima 4 rezila.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
em kupil Nutri v Šparu ( z popustum
smile-1.gif
) in moram reči da je zadeva super..enostavna za uporabo da o pomivanju ne govorim..
Kako pa tole z mesom zgleda? Se da to lepo normalno sprovest? S katerim nožem..?

kolk si dal za zadevo?

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
80€ ( 119€ redna cena - 25%-10%)
Maš ga pa v Mercator tehniki za 84€, ravno danes videl....tako da...ti popusti so kr neki
smile-1.gif

Danes smo naredili sladoled-natur-preprosto odlično..:)
cool-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Mercator ga ima že za caa 60 eur. Z nekim pika popustom pa prideš na caa 25 eur za komad!

edit: Je pa mr. magic silver, ne magic bullet! Praktično ista zadeva...

Nazadnje urejeno:

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Niso to enaki modeli. Vizualno je zadeva enaka, samo je ta Magic bullet precej bolje sestavljeno in je razlika med temi za 20€ in temi za 80-100€ Sicer si lastim tega za 30€ in mi sluzi super, samo je pa res da samo čakam kdaj bo crknil
cool-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Rabim za blendat kofe z maslom, tako da ni neka zahtevna uporaba, je pa malo višja temperatura.

Nikakor mi ne ustreza velik stroj, ker so količine majhne.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Rabim enega za na šiht...

Cena je 60€, kako se pa da mešetarit, da prideš na 25? http://trgovina.mercator.si/te...yal-3196-676015

Neki popust na pike. Se pa spet lepo vidi kake marže si naši trgovci pripravijo
uf-1.gif

Dejanska vrednost je verjetno kakih 3-5 eur, pol pa so tu še šiping, uvozne dajatve in stroški s prodajo pa še kar lahko imaš profit pri ceni 19 eur...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Rabim za blendat kofe z maslom, tako da ni neka zahtevna uporaba, je pa malo višja temperatura.

Nikakor mi ne ustreza velik stroj, ker so količine majhne.

Vzemi tega: http://www.delimano.si/gospodinjski_aparati/smoothie-maker.html in 3dcl posodico iz katere potem kar rukneš kafe.

Oz poglej malo naokoli, mercator je imel pred kratkim enak model za enak dnar s tem da so bile zraven 3 posodice oz skodelice al kak se temu reče
smile-1.gif

Meni je za kafe še premočan, preveč pene naredi tak da bi še večji krš moral bit, kak 50W
wink-1.gif