Magic Bullet alternativa

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
v šparu imajo sedaj nutribullet / magicbullet. Sam ne vem, če imajo drugo generacijo... pa -25% imam na njega, pa me mal mika...

Kar me bol zanima je to, kako se čisti tesnilo/guma, ki je v unem delu kot nož. Na sliki se vidi kot svetlo siv rob.

Kolk sem na hitro v šparu videl, se ne da odstranit, kar je kr velik fail, če je res.

$(KGrHqUOKowFG6J)PT9LBRu+3cv)d!~~60_35.JPG

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
si prepričan, da se ne da odstranit? Pri mojmu se da, sam si moram pomagat z jedilnim nožem

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
nisem prepričan:)
samo kolk sem na hitro v šparu pogledal mi ni zgledalo da bi se dalo ven. pa tudi nikjer na netu nisem našel, da bi kdo to odstranil.
sicer je pa že prepozno, samo danes mi je še veljal popust.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Moj trenutni philips ima 600w, pa je se kdaj mal premal.
Tko da sta ta dva samo za pomarance in kivi:)) Pa se posodo imata premajhno.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz....

a je kdo odkril servis za tale magic bullet. Mi je šel un del, k ima rezilo
cry12bpy.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Ne, tisi delček, k se zahakla v motorčku, da se potem vrti. Se je zlomil al kaj in mi je včeraj vrtel v prazno, se je pokadil in sm vidla, da je konc
frown-1.gif

mal brezvez mi je kupovat cel komplet, k rabim samo obe mix posodici, to rezilo k je šlo in motorček

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.455
1.915
113
Kaj pa če bi vzel pravi blender, kot je npr Omniblend. Je precej dobra alternativa glede na ostali dve high end znamki (Blendtech in Vitamix). Poglej malo reviewe. Ko dobiš enkrat tole v roke vidiš da je res, res vreden svojega denarja in da so tisto kar običajno prodajajo pri nas kot blenderje en kup igračk. Tole dejansko dela.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
nebi, ker v glavnem uporabljam za mixat hrano tamali in mi je mala posodica idealna pri magic bulletu. Vse te večje zadeve.... neuporabno za male količine. Sicer sm pa na amazonu našla rezila, tko da zgleda da ne bo panike.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.455
1.915
113
Za mladiča je tapravi blender res malo preveč hardcore.

Mi smo imeli za tamalega tole: philips .

Steamer/blender v eni napravi. Je kr uporabno. Namesto petih posod userješ eno samo.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Res je! Sm zamenjala iz drugega rezila tole gumo in spet dela
smile-1.gif

Plexwriter jaz bi vzela rdečega. Sem ga gledala, ma se je zrihtal magic bullet.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Res je! Sm zamenjala iz drugega rezila tole gumo in spet dela
smile-1.gif

Plexwriter jaz bi vzela rdečega. Sem ga gledala, ma se je zrihtal magic bullet.

preveri v kaksnem stanju je plasticni zobnok na motorju (ta prozoren) ce je plastika naceta, ki bo poglodalo tudi to drugo gumo v roku enega tedna ...

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Bom preverila. Tnx za opozorilo. Bom pa vseen kupla za rezervo
smile-1.gif

mogoce bom tudi jaz rabil kaksen komplet rezervnih zobnikov ... ce lahko par dni pocakas ... si deliva postnino ...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz

sedaj že nekaj časa skoraj dnevno uporabljam nutribullet in lahko rečem, da je "top"
tongue-1.gif
oz mi ni žal denarja. Dela točno tko, ko sem želel.

sem gledal in filal prašiščka za razne blendtece and co. sam mi je blo vseen preveč in nisem videl za 200€+ večje vrednosti.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
KSZ

Išče se blender, ki zna lomit led, sadje in zelenjavo, ima vsaj pol litra veliko, po možnosti stekleno posodo ali posodo, pralno v pom. stroju, ki se ne pregreje takoj, torej da je močan in po možnosti da je na konus, da sadje ne ostaja ob strani. Seveda je dobro, če je manjše velikosti (če je to sploh mogoče dobit v kompletu).

Hvala