Mafija v Prvi ligi...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.477
449
83
Ta srednjega fuzbalerja poznate, ostala dva pa sta mafijozota iz zgodbe

75166.jpg

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.601
1.129
113
Titograd
Nič novega, Raka je že dolgo znan po tem da rad stavi, povezav s tema človekoma nebom komentiral. Tudi kak Karič. Za njega je Oblak nekoč rekel da nikoli ne ve za koga igra, za svojo ekipo ali nasprotnika
smile-1.gif

Pa kje v Kungoti je našel 30 tisoč ha zemlje? Saj ni niti tolk velika
bonk.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.477
449
83
pojma nimam, prvič slišim

našel sem ju na prvem linku, kjer so ju razkrinkali uporabniki, ki kao poznajo to sceno.

B81

22. jul 2007
37.721
10.986
113
Za Čeha sem slišal neko rusijo zraven omenjeno...sicer pa 'poznam' njegovega tasta...

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Jaz pa Kosto poznam še iz obdobja klasičnega Trusta (Klub Trust Mb).
Če realno povem, si nisem mislil kaj takega... Da so lastniki BC Strike v takih mutnih poslih.

Hja, so mi pa bili v zadnjem času prav smešni določeni izzidi NK Maribor...
sprasujem se.gif

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Lepa imena so v igri:
Bojan Prašnikar (zanj sem slišal da je pobral 1. pa 8. plačo za igranje v reprezentanci)
Nastja Čeh
Amir Karič
Ermin Rakovič..

Jaz mislim, da je nekaj sigurno na tej stvari, stavnice so dokončno postavile tisto piko na i uničenju tej vrsti športna. Enostavno se vrtni preveč denarja v tem športu, zato lahko čisto vsak laik logično sklepa da je veliko umzanije..

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Jaz pa Kosto poznam še iz obdobja klasičnega Trusta (Klub Trust Mb).
Če realno povem, si nisem mislil kaj takega... Da so lastniki BC Strike v takih mutnih poslih.

Hja, so mi pa bili v zadnjem času prav smešni določeni izzidi NK Maribor...
sprasujem se.gif

Uuuuuuu ja res grajbos, boljše ne več tja hodit!
hysterical-1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Kaj se norca delaš...
smile-1.gif

Hamburgeri so pa pri Vrbi bli dobri, dokler nisem ugotovil, kaj in kako jih delajo....

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Pa dobro, si še vedno zdrav in živ? Kar ne veš ne boli
evil.gif

PS:. Sicer nikoli nisem tam jedel burgerjev, mislim da je tista uta že lep čas zaprta, kako pa so jih delali? Slišal sem samo da je kdaj pa kdaj koga "zvilo"
grims-1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Paceki so bli... Sploh pa so bli paceki takrat, ko so imeli v riti kako vodko, pa jagra, pivo...
Še dobro, da sem to zelo hitro ugotovil.

Flacco

Pripravnik
17. mar 2009
273
0
16
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Paceki so bli... Sploh pa so bli paceki takrat, ko so imeli v riti kako vodko, pa jagra, pivo...

Kaj so pa delal, da si bili paceki???

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Schumi, a jo sploh rabi? Dan danes morda že ampak včasih ni bilo pomembno kakšno šolo imaš, potrebno je bilo biti iznajdljiv. Ne trdim da so se ti ljudje "znajdli", pač ko si tako neumno vprašal o šoli...

janika

Pripravnik
2. okt 2009
99
0
16
Pri ilegalnih stavnicah ni potreben noben magisterij in doktorat, bo matematika 8mega razreda čisto dovolj
smile-1.gif

Sploh pa so te kvote popolnoma znane pri xy stavnicah, le malenkost jih izboljšaš igralcev "v prid".

Nazadnje urejeno:

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik Flacco pravi:
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:

Kaj so pa delal, da si bili paceki???

Marsikaj je bilo še zraven mesa in začimb v maso vmešano. Sploh proti jutru, ko so bli hamburger-majstri že malo pod gasom.
Hja, marsikatera bi lahko ob vprašanju "pogoltneš ali izpljuneš" odgovotila pogoltnem, a tega ni vedela...
grin1.gif

Higiena jim je pa bila itak španska vas...