maček

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kot že povedano mi sive lase dela maček. maček serje po vrtu, dvorišču, dovozu. maček je prenašalec mačje bolezni. slednja v določeni enačbi lahko pomeni katastrofo. katastrofo slabo prenašam (nisem še čist asimiliran).
otroci se igrajo zunaj, žena dela na vrtu, delam tudi jaz. vse skupaj je neznosno.

v odsotnosti je bil spoznan za krivega. cilje je znana, brez sranja, lastnik se ne zgane, zato je določen vmesni rezultat. pot do vmesnega rezultata pa je neznanka.

kako dobit mačka v roke?
a mu dat viskas in crkas zraven? men to ni glih fino, ker se bo matral. je treba bit hitr in učinkovit.
zračka pa 'med oči'

al obstaja kak drug način doseganja 'ne sranja'.

v kolikor verjamete, da ga ni varijante dobit v roke, kaj dodat viskasu?

je pain, sam..kar se mora se mora.

upam, da vam rata prebrat, ker sem napisal brez napak.

B81

22. jul 2007
37.815
11.052
113
Tole daš na vrt poleg whiskasa. Hitro, učinkovito, neboleče za mačka, zate pa zanimivo. Glej, da posnameš
grin1.gif

Drugače pa reči sosedu, da bo maček pogrešan, če ti še enkrat v njegov drek stopiš
grin1.gif

Rešitev

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne moreš tega rečt. sem razložil..to o mačji bolezni, frocih k vse v usta tlačjo..pa ti reče ni naš maček, če pa je, kaj nej nardim..on je rad svoboden. sej ga ne morem imet prvezanga, krščen duš..sej ni pes.

B81

22. jul 2007
37.815
11.052
113
Nekam napelji 12V el. kabel, recimo el. pastirja, če boš kje dobil....pa nekam neko hrano zraven, da se samo dotakne...mačka si zapomni, nikoli več ne bo prišel blizu....tak smo mi našega ovčjaka naučili, da ni več kur klal po vasi...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
nič si ne zapomnijo mačaki. mačke morebiti mačaki pa ne
hodijo od soseda k nam,. pa dobro vedo da se jim slabo piše.pa smo si jih vzeli za hobi tarče in pač vadimo na njih.vsake tolk časa katerega zadenemo pa nič. pride drugi dan spet ali pa še isti , čez pol ure recimo. mazohisti pač
zaenkrat še niso tako moteči, da bi jih morali eliminirati ampak jih samo jezimo

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Imam iste probleme, le da so 5x večji + sosedova kuzla, ki se vserje kjer ji paše. Sem že mislil, da bo crknila, pa so jo peljali na neko operacijo in še kar serje.

Mene jebe, ker sta dva soseda v penziji in nonstop doma. Saj eliminirat ni problem, problem je neopazna odstranitev "dokaznega materiala".

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ma ne gre za my land pa to.
ampak na organ mi gre, k mi turisti parkirajo pred garažo. sam to sem rešil. zelo učinkovito.
okol sranja pa težko sploh kaj rečem. k to povoziš, pa daš avto v garažo..pa se to razdiši..za znort. pol sledi ribanje garaže.
da ne govorim o tem, da se otroc igrajo. pač so mejhni in v usta tlačijo vse.
potem vrt. pa ne more mi srat na vrtu. en teden, 7 kakcov. je jedina vrgla na cesto..ja komi sem štihal, tok to smrdi.

in zdej najhuje. mačja bolezen. to je cela drama. preber si mal o tem. v določeni enačbi potolčem mačka in lastnike.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jao jao jao... k da bi živeli na divjem zahodu. vse se reši s puško, a ne? hillbillyi

nastav mu tist štrom, pa če ga bo dost usekal, ga zihr ne bo nazaj. če pa bo, ga bo pa še enkrat...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kakšen denar pa rabiš? zadevo si imel namen kupit... torej jo kupi, pa sprobaj. še vedno jo lahko vrneš.