Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
soseda še nisn vido da bi mi lukno skopal med solato pa se not posral. Mački so to delali večkratCitat:
Uporabnik ginek pravi:
maček je itak mnogo bolj čista žival od človeka)
ker ti to sosed dela ponoči
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
soseda še nisn vido da bi mi lukno skopal med solato pa se not posral. Mački so to delali večkratCitat:
Uporabnik ginek pravi:
maček je itak mnogo bolj čista žival od človeka)
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Offtopic: z močenjšo a vendar legalno (brez dovoljenj) zračko do 16J oz. 200m/sec se da BP sneti mačka z razdalje 10m ali več samo znat je treba ciljat. Vsekakor strel v debelo mačkovo rit ni ravno "smrten". (pa ne da bi odobraval karkoli od tega)
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Offtopic: z močenjšo a vendar legalno (brez dovoljenj) zračko do 16J oz. 200m/sec se da BP sneti mačka z razdalje 10m ali več samo znat je treba ciljat. Vsekakor strel v debelo mačkovo rit ni ravno "smrten". (pa ne da bi odobraval karkoli od tega)
Z jekleno diabolo, ker svinčena ni rečeno da bo prebila betico kakega starega mačkona.
@ginek: Malo izobraževanja ti ne bo škodilo.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Veganček hoče špikati. Pujs je kralj živali in je slasten, žal si že pozabil.
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ja špikam, ker me boli dejstvo v kako hladni in egoistični družbi živim.
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ja špikam, ker me boli dejstvo v kako hladni in egoistični družbi živim.
Za lastne otroke se pobrigaš, sosedove še obrajtaš mal, za une iz sosednje vasi sploh ne veš, za une v afriki, ki dnevno umirajo, ti pa dol visi. Je kaj drugače oz kako se boriš proti tej hladni in egoistični družbi?
Res je- nad deset metrov večina zračk ne naredi posebne škode(pištole sploh ne), kakšne extra močne pa pustmo..Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Precej odvisno od razdlaje in moci orozja. Precej orozja najbrz niti ne bi koze posteno predrlo. Vsaj sodec po izkusnjah v steeljanje v deske, stirodur, plocevinke, macke..
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Precej odvisno od razdlaje in moci orozja. Precej orozja najbrz niti ne bi koze posteno predrlo. Vsaj sodec po izkusnjah v steeljanje v deske, stirodur, plocevinke....